Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα υποδυθεί τον Μπομπ Ντίλαν

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα υποδυθεί τον Μπομπ Ντίλαν στην βιογραφική ταινία που ετοιμάζει ο Τζέιμς Μάνγκολντ με τίτλο «Going Electric».

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα υποδυθεί τον Μπομπ Ντίλαν

Ίσως την μεγαλύτερη πρόκληση στην μέχρι στιγμής καριέρα του Τιμοτέ Σαλαμέ, θα αποτελέσει ο ρόλος του ως Μπομπ Ντίλαν στην βιογραφική ταινία που ετοιμάζει ο Τζέιμς Μάνγκολντ με τίτλο «Going Electric», μιας και θα περιγράφει την μετάβαση του μυθικού τραγουδιστή, στιχουργού και συνθέτη από την folk σε πιο ροκ μονοπάτια.

Δεν είναι η πρώτη βιογραφία που θα επιχειρήσει ο Μάνγκολντ (των Ford v Ferrari, Logan & Wolverine), καθώς το 2005 είχε σκηνοθετήσει το «Walk the line», με τον Γιόακιν Φοίνιξ στον ρόλο του Τζόνι Κας.

Ούτε πρόκειται για την πρώτη φορά που θα δούμε ταινία σχετικά με τον Μπομπ Ντίλαν στην μεγάλη οθόνη. Είχε προηγηθεί το «I’m not there»/2007 του Τοντ Χέινς που εξιστορούσε διάφορες περιόδους της ζωής του (και με διαφορετικούς ηθοποιούς να τον απεικονίζουν), ενώ πέρυσι το Netflix στρίμαρε το ντοκιμαντέρ «Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story» του Μάρτιν Σκορσέζε που είχε υπογράψει και το επίσης ντοκιμαντέρ «No Direction Home» το 2005.

Άλλος ένας πολύ ενδιαφέρον ρόλος για τον Σαλαμέ, που μάθαμε από το «Call me by your name», εμπεδώσαμε από τα Βeautiful Boy, The King, A rainy day in New York, ενώ μέσα στο 2020 θα τον δούμε επίσης στα Little Women, Dune, The French Dispatch.

Μένει βέβαια, να διαπιστώσουμε αν θα τραγουδήσει ο ίδιος τα τραγούδια του Ντίλαν (όως έκανε ο Φοίνιξ με τον Κας), αν και οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα κιθάρας, ώστε τουλάχιστον να δείχνει κάπως πιστευτός.

Πηγή: moveitmag