Ο Ταραντίνο ετοιμάζεται για το Kill Bill 3

Ο Κουεντίν Ταραντίνο ετοιμάζεται για την τρίτη ταινία του Kill Bill. Διαβάστε το πότε θα κυκλοφορήσει και τις σκέψεις του διάσημου σκηνοθέτη.

Ο Ταραντίνο ετοιμάζεται για το Kill Bill 3

Στα επόμενα χρόνια ίσως οι θεατές να μπορέσουν να δουν το Kill Bill 3, αν ισχύσουν τα όσα δηλώνει κατά καιρούς ο διάσημος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο.

Όπως δήλωσε στο GamesRadar, δεν αποκλείει να κάνει την τρίτη συνέχεια του Kill Bill, όπου η Ούμα Θέρμαν φόρεσε την κίτρινη φόρμα της και έπιασε το σπαθί katana για να πάρει εκδίκηση από τον πρώην αγαπημένο της.

Εξάλλου ο Ταραντίνο δήλωσε στο SiriusXM, ότι η ταινία είναι «σίγουρα στα χαρτιά» λέγοντας «έχω κάποιες ιδέες για το θα έκανα».

Διευκρινίζει ωστόσο ότι θα χρειαστούν «τουλάχιστον τρία χρόνια από τώρα» προτού γίνει γνωστό κάτι για την ταινία - είτε αυτό αφορά την αρχή της παραγωγής, είτε αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας της στους κινηματογράφους - κάνοντας σαφές ότι το Kill Bill 3 δεν βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Ταραντίνο.

Η καθυστέρηση φαίνεται να οφείλεται στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για θεατρικό και για μία τηλεοπτική σειρά. «Έχω γράψει ένα θεατρικό, έχω γράψει και μία τηλεοπτική σειρά πέντε επεισοδίων», δήλωσε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος.