Τραβόλτα και Νιούτον-Τζον εμφανίστηκαν ως Ντάνι και Σάντι για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια

Ο Τζον Τραβόλτα και η Ολίβια Νιούτον-Τζον εμφανίστηκαν ως Ντάνι και Σάντι για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια Οι δύο πρωταγωνιστές του θρυλικού Grease εμφανίστηκαν με τα εμβληματικά κοστούμια της ταινίας του 1978.

Τραβόλτα και Νιούτον-Τζον εμφανίστηκαν ως Ντάνι και Σάντι για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια

Ο 65χρονος Τραβόλτα και η 71χρονη Νιούτον-Τζον «επανασυνδέθηκαν» φορώντας τα εμβληματικά τους κοστούμια από το "Grease" στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε την Παρασκευή στην Φλόριντα.

Στη φωτογραφία που κοινοποίησε η ίδια, η Ολίβια Νιούτον-Τζον φορά κίτρινη ζακέτα ασορτί με την φούστα της, όπως στην διάσημη ταινία, ενώ ο Τζον Τράβολτα πλάι της είναι κι ντυμένος στα μαύρα και με το χαρακτηριστικό δερμάτινο τζάκετ που φορούσε στο Grease ως Ντάνι Ζούκο.

«Πρώτη φορά με τα κοστούμια από τότε που γυρίσαμε την ταινία!», ήταν η λεζάντα που έβαλε η ηθοποιός και τραγουδίστρια στη φωτογραφία. Το ίδιο βράδυ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης "Meet n' Grease sing-along" στο Αμφιθέατρο Coral Sky στο Palm Beach της Φλόριντα., η ίδια εγκατέλειψε την αμφίεση του «καλού κοριτσιού» και φόρεσε δερμάτινο τζάκετ και στενό δερμάτινο κολάν σαν αυτό με το οποίο εμφανιζόταν στο φινάλε της ταινίας.

Οι εκδηλώσεις αυτές στις οποίες το κοινό καλείται να τραγουδήσει μαζί με τους πρωταγωνιστές τα τραγούδια του θρυλικού μιούζικαλ, γίνονται για την ενίσχυση του ιδρύματος ONJ Cancer Centre, που ίδρυσε η Ολίβια Νιούτον-Τζον το 1992 όταν ξεκίνησε τον μακροχρόνιο αγώνα της με τον καρκίνο. Το 2013 φαινόταν να έχει νικήσει την ασθένεια για άλλη μια φορά, τον Μάιο του 2017 όμως έμαθε ότι ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στα οστά της. Η ίδια εξακολουθεί να δηλώνει αισιόδοξη για την οριστική της ανάρρωση.

Πηγή:lifo.gr