Νέες ταινίες: Joker, Ενήλικοι στην Αίθουσα, Αμερικάνικο Όνειρο

Οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν από Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Νέες ταινίες: Joker, Ενήλικοι στην Αίθουσα, Αμερικάνικο Όνειρο

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, το Joker βρίσκεται επιτέλους στις κινηματογραφικές αίθουσες με τον τρομερό Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακόμα, έρχεται η πολυσυζητημένη ταινία του Κώστα Γαβρά για τον Γιάνη Βαρουφάκη. Αναλυτικά:

Joker

Περιπέτεια
Διάρκεια: 122'
Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς
Παίζουν: Γιόακιν Φίνιξ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ζάζι Μπιτς

Σε μια ταραγμένη Γκόθαμ Σίτι ο Άρθουρ Φλεκ είναι ένας κοινωνικά απροσάρμοστος, μοναχικός άντρας που ζει με τη μητέρα του και δουλεύει ως κλόουν. Ονειρεύεται καριέρα κωμικού, αλλά όταν η ασφυκτική πίεση του περιβάλλοντός του κορυφωθεί, η έκρηξή του θα λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Ενήλικοι στην Αίθουσα

Πολιτικό Θρίλερ
Διάρκεια: 124'
Σκηνοθεσία: Κώστας Γαβράς
Παίζουν: Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Βαλέρια Γκολίνο

Κερδίζοντας τις εκλογές του 2015, η νέα αριστερή ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ξεκινήσει έναν μαραθώνιο διαπραγματεύσεων με τους εχθρικούς Ευρωπαίους εταίρους της πάνω στις ασφυκτικές οικονομικές υποχρεώσεις που της έχουν επιβληθεί.

Αμερικάνικο Όνειρο

Δραματική
Διάρκεια: 88'
Σκηνοθεσία: Ιοάνα Ουρικάρου
Παίζουν: Μαλίνα Μανοβίτσι, Μίλαν Χούρντουτς, Ντίλαν Σμιθ

Η Μάρα, μια Ρουμάνα με έναν εννιάχρονο γιο, έχει παντρευτεί έναν Αμερικανό με προβλήματα υγείας και προσπαθεί να πάρει την πολυπόθητη πράσινη κάρτα. Ο αρμόδιος υπάλληλος όμως την εκβιάζει, ζητώντας της σεξουαλικές χάρες για να προωθήσει το αίτημά της.

Η Σιωπή

Δραματική
Διάρκεια: 95'
Σκηνοθεσία: Ίνγκμαρ Μπέργκμαν
Παίζουν: Ίνγκριντ Τούλιν, Γκούνελ Λίντμπλομ

Καθοδόν προς τη Σουηδία, δύο αδερφές και ο μικρός γιος της μιας κάνουν στάση στο ξενοδοχείο μιας άγνωστής τους πόλης. Η χρόνια αντιζηλία μεταξύ τους κορυφώνεται και οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους συγκρούονται με ολέθρια ένταση.


Το Αυγό

Δραματική
Διάρκεια: 100'
Σκηνοθεσία: Κουάν Γουάνγκ
Παίζουν: Αοριγκελέτου, Γκανγκτεμουέρ Αρίλντ, Νοροβσαμπού

Ένας 18χρονος αστυνομικός φυλάει μόνος του τη σκηνή ενός εγκλήματος στη μέση της αχανούς μογγολικής στέπας. Μια 35χρονη κτηνοτρόφος έχει σταλεί να τον βοηθήσει. Απομονωμένοι, περνούν μια ερωτική νύχτα και η γυναίκα μένει έγκυος.

Οι ταινίες κυκλοφορούν στις αίθουσες από 3 Οκτωβρίου