Στους κινηματογράφους το Downton Abbey (Πύργος του Ντάουντον)

Η ταινία Downton Abbey θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Στους κινηματογράφους το Downton Abbey (Πύργος του Ντάουντον)

Η ταινία Downton Abbey, που γνώρισε τεράστια επιτυχία ως τηλεοπτική σειρά στη χώρα μας, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Ελλάδα μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της στους βρετανικούς κινηματογράφους.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί στη Μ. Βρετανία, ενώ μια ημέρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η προβολή της στην Ελλάδα. Στους αμερικανικούς κινηματογράφους θα βγει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς του ITV θα συμμετέχουν στην ταινία, περιλαμβανομένων της Μισέλ Ντόκερι (Λαίδη Μαίρη), του Χιού Μπόνβιλ (κόμης Ντάουντον), της Τζοάν Φρόγκατ (Άννα Μπέιτς) και της Μάγκι Σμιθ (κόμισσα του Πύργου), η οποία ήταν η τελευταία ηθοποιός από το καστ που είπε το ναι για ταινία.

Η Λόρα Κάρμαϊκλ θα επιστρέψει ως Λαίδη Ίντιθ, η Λέσμι Νίκολ ως κ. Πάτμορ, ο Άλεν Λιτς ως Τομ Μπράνσον και η Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν ως Λαίδη Κόρα, ο Ρομπ Τζέιμς-Κόλιερ ως Τόμας Μπάροου, η Φίλις Λόγκαν ως κ.Χιουζ, η Μπρένταν Κόιλ ως κ. Μπέιτς, ο Μάθιου Γκουντ ως Χένρι Τάλμποτ, η Σόφι ΜακΣέρα ως Ντέιζι Μέισον, η Πενέλοπι Γουίλτον ως Λαίδη Ίζομπελ και ο Τζιμ Κάρτερ ως κ. Κάρσον.

Επιπλέον στην ταινία θα συμμετάσχει και η σύζυγος του Κάρτερ στη ζωή, η ηθοποιός Ιμέλντα Στόντον, η οποία θα υποδύεται την Λαίδη Μπάγκσο. Άλλοι πέντε Βρετανοί ηθοποιοί που δεν έπαιζαν στη σειρά συγκαταλέγονται στο καστ της ταινίας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας