Νικόλ Κίντμαν, Σαρλίζ Θερόν, Μάργκο Ρόμπι στο πρώτο teaser του «Bombshell»

Το «Bombshell», που προορίζεται για τις αίθουσες τα Χριστούγεννα, βασίζεται στην πτώση του μεγιστάνα Προέδρου του αμερικανικού τηλεοπτικού πολυ-καναλιού Fox, Ρότζερ Αϊλς, όταν η Γκρέτσεν Κάρλσον κατέθεσε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση

Νικόλ Κίντμαν, Σαρλίζ Θερόν, Μάργκο Ρόμπι στο πρώτο teaser του «Bombshell»

Είναι το θέμα - η πραγματική, πρόσφατη ιστορία γυναικείας υποτίμησης σ' ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά media. Είναι το καστ - Νικόλ Κίντμαν, Σαρλίζ Θερόν και Μάργκο Ρόμπι μαζί, αθροίζουν τόνους ταλέντου, ομορφιάς, δυναμισμού και οξυδέρκειας. Είναι κι ο σκηνοθέτης - ο Τζέι Ρόους προέρχεται από εκρηκτικές κωμωδίες, σαν τα «Austin Powers», τα «Meet the Parents» και το «The Campaign», αλλά η τελευταία του δουλειά στο σινεμά, το «Trumbo», είχε και στιλ και πολιτική αιχμή.

Το «Bombshell», που προορίζεται για τις αίθουσες τα Χριστούγεννα, βασίζεται στην πτώση του μεγιστάνα Προέδρου του αμερικανικού τηλεοπτικού πολυ-καναλιού Fox, Ρότζερ Αϊλς, όταν η Γκρέτσεν Κάρλσον κατέθεσε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση, ωθώντας πολλές ακόμα εργαζόμενες στον όμιλο να την ακολουθήσουν.

Την Κάρλσον υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν, την Μέγκιν Κέλι, κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, η Σαρλίζ Θερόν και την τριάδα συμπληρώνει η Μάργκο Ρόμπι στον μυθοπλαστικό ρόλο της τηλεοπτικής παραγωγού Κέιλα Πόσπιζιλ. Το υπόλοιπο καστ είναι εξίσου θεαματικό, με τον Τζον Λίθγκαου να υποδύεται τον Ρότζερ Αϊλς, τον Ρόμπερτ ΜακΝτάουελ ως Ρούπερτ Μέρντοχ και μαζί τις Αλισον Τζάνεϊ, Κέιτ ΜακΚίνον και Κόνι Μπρίτον.

Δείτε το teaser παρακάτω και νιώστε την ένταση ν' ανεβαίνει σε κάθε... όροφο, καθώς οι τρεις ηρωίδες ετοιμάζονται να βγουν στο 2ο για να ρίξουν τη «βόμβα» τους.

Πηγή: flix