«Ο Φανφαρόνος» στο Athens Open Air Film Festival

Ένα από τα αριστουργήματα του ιταλικού σινεμά, «Ο Φανφαρόνος» θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Αυγούστου στο Athens Open Air Film Festival.

«Ο Φανφαρόνος» στο Athens Open Air Film Festival

«Ο Φανφαρόνος» θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Αυγούστου στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου (Πανεπιστημίου 12) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό (θα τηρηθεί προτεραιότητα).

Τα δελτία προτεραιότητας θα διανεμηθούν στο χώρο του Νομισματικού Μουσείου την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 20:00

Ο Βιτόριο Γκάσμαν και ο Ζαν-Λουί Τρεντινιάν είναι το αταίριαστο ζευγάρι που ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο γνωρίζονται στο κέντρο της Ρώμης και ξεκινούν ένα διήμερο road trip στο ηλιοκαμένο Λάτιο και την ακτογραμμή της Τοσκάνης.

Μέσα από το φακό του Ντίνο Ρίζι, η διαδρομή τους μετατρέπεται σε μια σαρδόνια ενδοσκοπική ματιά για μια χώρα στο μεταίχμιο μιας ταραγμένης μεταβατικής περιόδου.

Το 9th Athens Open Air Film Festival πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) με προβολές, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε ξεχωριστές γωνιές της πόλης, αρχαιολογικούς χώρους, άλση, πλατείες και μερικά από τα ομορφότερα μουσεία και σημεία της Αθήνας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.