Ο Macaulay Culkin απάντα στο reboot του «Μόνος στο σπίτι» με ένα ξεκαρδιστικό tweet

Ο ηθοποιός μας έδωσε τη δική του απάντηση προς την απόφαση της Disney να κάνει ξανά την ταινία «Home Alone» και γίνεται viral!

Ο Macaulay Culkin απάντα στο reboot του «Μόνος στο σπίτι» με ένα ξεκαρδιστικό tweet

Η Disney ανακοίνωσε πρόσφατα την εξαγορά του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Fox και την κυκλοφορία της δικής της πλατφόρμας streaming ταινιών και σειρών, «Disney+» (ναι, ναι κάτι σαν το Netflix).

Για να γιορτάσει αυτά τα γεγονότα ενημέρωσε το κοινό ότι πρόκειται να κάνει reboot τέσσερις πολύ γνωστές και αγαπημένες ταινίες ανάμεσά τους το χριστουγεννιάτικο και ξεκαρδιστικό «Μόνος στο σπίτι».

Μέσα στην ανακοίνωση δόθηκαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο «νέος» Kevin, θα ζει στη σύγχρονη εποχή και θα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα και «κακούς» της δικής μας καθημερινότητας. Όποτε μην εκπλαγείτε αν ζητάει βοήθεια από την Siri για να σχεδιάσει τις παγίδες που θα πιαστούν οι θρυλικοί ληστές.

Η απόφαση αυτή αποδείχτηκε αμφιλεγόμενη αφού το κοινό έχει διχαστεί σε αυτούς που τους αρέσει σαν ιδέα και σε εκείνους που τη μισούν.

Την δική του απάντηση, έδωσε και ο πρωταγωνιστής των δύο εκ των τεσσάρων ταινιών «Home Alone», Macaulay Culkin. Όπως θα δείτε στο παρακάτω tweet όχι μόνο δεν τον πείραξε αλλά ο ίδιος αστειεύεται και εμείς δεν μπορούμε να ταυτιστούμε περισσότερο με κάποιο άλλο post:

Οι χρήστες του Twitter φυσικά δεν μπόρεσαν να το αφήσουν ασχολίαστο: