«1917»: Το πολεμικό δράμα του Sam Mendes με τη συμμετοχή ελίτ ηθοποιών (vid)

Οι πρωταγωνιστές θα κληθούν να κολυμπήσουν μαζί με πτώματα προκειμένου να αποτρέψουν μια μαζική σφαγή χιλιάδων στρατιωτών. Θα τα καταφέρουν;

«1917»: Το πολεμικό δράμα του Sam Mendes με τη συμμετοχή ελίτ ηθοποιών (vid)

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης Sam Mendes παρουσιάζει για πρώτη φορά το πολεμικό του έπος «1917», μετά από τις μεγάλες εμπορικές του επιτυχίες «Skyfall», «Spectre», «American Beauty».

Το πολεμικό του δράμα, μας μεταφέρει στην εποχή του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, όταν αγόρια και άνδρες άφηναν επί χιλιάδες, την τελευταία τους πνοή στα αιματηρά χαρακώματα.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί, η ιστορία είναι η εξής: Δύο Βρετανοί στρατιώτες λαμβάνουν μια φαινομενικά ακατόρθωτη αποστολή. Με τον χρόνο να μην είναι υπέρ τους, πρέπει να διασχίσουν τα εχθρικά σύνορα και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα αποτρέψει τον θάνατο χιλιάδων στρατιωτών μεταξύ τους και ο αδερφός του ένα εκ των δύο Βρετανών.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις παγκόσμιες αίθουσες τον Ιανουάριο του 2020, με ένα cast γνωστών ηθοποιών να παρελαύνουν από τις οθόνες μας. Ανάμεσα τους οι γνωστοί Colin Firth, Richard Madden, Benedict Cumberbatch, Mark Strong κλπ.

Δείτε το τρέιλερ: