O Βασιλιάς των Λιονταριών: Ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις!

Η επανέκδοση της κλασικής ταινίας της Disney «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» (Τhe Lion King) σπάει όλα τα ρεκόρ στα box office!

O Βασιλιάς των Λιονταριών: Ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις!

Το live action remake της κλασικής ταινίας της Disney «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» (Τhe Lion King) ξεπέρασε το ένα δισ. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως.

Το ρεκόρ σημειώθηκε μέσα σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες από την πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες. Με αυτόν τον τρόπο, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» έγινε η τέταρτη ταινία της Ντίσνεϊ μέσα στο 2019 με εισπράξεις πάνω από ένα δισ. δολάρια μετά τα «Avengers: Endgame», «Captain Marvel» και «Aladdin».

Η ταινία του 52χρονου Τζον Φαβρό είναι ήδη πέμπτη ανάμεσα στις κινηματογραφικές παραγωγές που έχουν σημειώσει τις μεγαλύτερες εισπράξεις φέτος. Στη Βόρεια Αμερική, οι εισπράξεις άγγιξαν τα 361 εκατ. δολάρια και στον υπόλοιπο κόσμο τα 638 εκατ. Δολάρια -με Κίνα και Βραζιλία να ηγούνται των εισπράξεων.

Μετά από 25 χρόνια, ο Σίμπα ζωντανεύει στις κινηματογραφικές αίθουσες, με τον Τζον Φαβρό να αναλαμβάνει την live action μεταφορά της αριστουργηματικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ. Ο Ντόναλντ Γκλόβερ δίνει τη φωνή του στο θρυλικό λιοντάρι που επιστρέφει στην αφρικανική σαβάνα για να διεκδικήσει τον θρόνο που του ανήκει, ενώ μεταξύ άλλων ακούγονται και οι φωνές των Μπιγιονσέ, Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Σεθ Ρόγκεν και Τζον Όλιβερ.

Πηγή: naftemporiki.gr