«Once Upon A Time In Hollywood»: Εκνευρισμένη η κόρη του Bruce Lee με τον Tarantino

Ο λόγος φαίνεται πως είναι ο τρόπος που παρουσιάζει ο Quentin Tarantino τον πατέρα της.

«Once Upon A Time In Hollywood»: Εκνευρισμένη η κόρη του Bruce Lee με τον Tarantino

Η Shannon Lee, κόρη του θρύλου των πολεμικών τεχνών, δεν είναι καθόλου χαρούμενη με τον τρόπου που παρουσιάζεται ο πατέρας της, στην 9η ταινία του Quentin Tarantino.

Το «Once Upon A Time In Hollywood» με τον Leonardo di Caprio και τον Brad Pitt "σκίζει" στο box office και όλοι την παινεύουν σαν ταινία. Ωστόσο η κόρη του Bruce Lee δηλώνει έξαλλη με τον διάσημο σκηνοθέτη, διότι όπως λέει η ίδια τον παρουσιάζει στο νέο του έργο ως αλαζόνα και μ*&@#α: «Στεναχωρήθηκα πολύ όταν άκουσα τον κόσμο στην αίθουσα να γελάει με τον πατέρα μου».

Για ποια σκηνή μιλάει όμως η Shannon; *spoiler alert*

Ο Brad Pitt ως stunt double Cliff Booth, βρίσκεται στα γυρίσματα της σειράς «The Green Hornet» και εκεί είναι και ο ανερχόμενος τότε Bruce Lee. Fun Fact: η σειρά αυτή ήταν υπεύθυνη για την αναγνώριση του θρύλου στο αμερικανικό κοινό. Στη σκηνή αυτή λοιπόν, ο Booth ακούει τον Lee να υποστηρίζει πως τα χέρια του είναι θανατηφόρα όπλα και αμέσως «λύνεται» στα γέλια. Ως απάντηση, ο Bruce τον καλεί σε μονομαχία.

Η σκηνή αυτή βρήκε αντίθετη τη κόρη του, η οποία διαβεβαιώνει τον κόσμο ότι ο πατέρας της δεν υπήρξε ποτέ στη ζωή του αλαζόνας και πως έπαιρνε πολύ σοβαρά τη δουλειά του.

«Καταλαβαίνω τι θέλει να δείξει η ταινία. Και οι δύο είναι αντιήρωες σε μια εποχή με πολύ περισσότερο ρατσισμό. Όπως επίσης καταλαβαίνω πως με αυτή τη σκηνή θέλουν να δείξουν ότι ο Brad Pitt στο έργο μπορούσε να νικήσει τον Bruce Lee. Θα μπορούσε όμως να γίνει με διαφορετικό τρόπο η παρουσίασή του και όχι όπως του φέρονταν τον "White Hollywood" όταν ήταν ακόμα εν ζωή.»

Για την Shannon Lee, o Quentin Tarantino παρουσιάζει τον πατέρα της στη νέα του ταινία, σαν «καρικατούρα».