O Μάβερικ επιστρέφει στο τρέιλερ του καινούριου «Top Gun»

Το «Τop Gun», η εμβληματική ταινία της δεκαετίας του '80, επιστρέφει, με τον Τομ Κρουζ στον ρόλο του περίφημου Μάβερικ. Δείτε το trailer της ταινίας που θα βγει το 2020. 

 

O Μάβερικ επιστρέφει στο τρέιλερ του καινούριου «Top Gun»

Έντεκα μήνες πριν την πρεμιέρα του στη μεγάλη οθόνη, στις 26 Ιουνίου του 2020, το σίκουελ του «Top Gun», ενός σημείου αναφοράς της ποπ κουλτούρας των 80's, προετοιμάζει το διάδρομο της εμπορικής απογείωσής του μ’ ένα εντυπωσιακό τρέιλερ. Σ’ αυτό μαθαίνουμε από τον Εντ Χάρις πως ο Μάβερικ έχει κολλήσει στο βαθμό του επισμηναγού, είναι όμως πάντα έτοιμος να ηγηθεί ενός ετοιμοπόλεμου σμήνους όταν το καθήκον τον καλεί.

Δίπλα στον αγέραστο Τομ Κρουζ, στην ταινία συμπρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Κόνελι ως πιθανή ρομαντική παρτενέρ, ο Μάιλς Τέλερ («Χωρίς Μέτρο») στο ρόλο του γιου του Γκουζ (Άντονι Έντουαρντς), ο Βαλ Κίλμερ ως Άισμαν, ο οποίος όμως δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ, και η Μόνικα Μπάρμπαρο, του τηλεοπτικού «Chicago justice», ως η θηλυκή πιλότος που θα κάνει τη διαφορά. Στη σκηνοθετική καρέκλα του «Top Gun: Maverick», 33 χρόνια μετά τον Τόνι Σκοτ, κάθεται ο Τζότζεφ Κοζίνσκι («TRON: Legacy», «Oblivion»).

Πηγή: Αθηνόραμα