«Ο Ταχυδρόμος Χτυπάει Πάντα Δύο Φορές» στο Χυτήριο Θέατρο

Ας ξαναθυμηθούμε τον παλιό, καλό κινηματογράφο, αυτό το Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019.

«Ο Ταχυδρόμος Χτυπάει Πάντα Δύο Φορές» στο Χυτήριο Θέατρο

Το Χυτήριο Θέατρο καλεί όλους τους λάτρεις του κινηματογράφου στη δωρέαν προβολή της ταινίας «Ο Ταχυδρόμος Χτυπάει Πάντα Δύο Φορές».

Το μυθιστόρημα του Τζέιμς Μ. Κέιν διαθέτει μια ανεξήγητη αφηγηματική δύναμη, που την εποχή κυκλοφορίας του είχε τεράστια επίδραση στο αναγνωστικό κοινό, τόση ώστε να μεταφερθεί αργότερα 7 φορές στον κινηματογράφο, 2 στο θέατρο και 1 ως όπερα!

Μπορεί η μεταφορά του σκηνοθέτη Ράφελσον να δέχτηκε πολλές αρνητικές κριτικές όμως διαθέτει το πιο παθιασμένο, φιλμικό ζευγάρι απ' όλες τις άλλες. Αυτό του Τζακ Νίκολσον και της Τζέσικα Λανγκ! Το βίαιο σμίξιμό τους που περνά στην οθόνη, καθώς οι δύο πανέμορφοι και εμφανώς παθιασμένοι ηθοποιοί ερωτοτροπούν πάνω στο αλευρωμένο τραπέζι, αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του κινηματογραφικού ερωτισμού.

Σύνοψη:

Βρισκόμαστε στην Αμερική του Μεσοπολέμου. Εκεί, ένας περιπλανώμενος άνεργος, ο Φρανκ, αναζητεί εργασία και τη βρίσκει στη δούλεψη ενός Έλληνα μετανάστη, παντρεμένου με μια αισθησιακή νεαρή γυναίκα. Εκείνος κι εκείνη θα ερωτευθούν παθιασμένα και θα συνωμοτήσουν για να απελευθερωθεί η σύζυγος από τον ανέραστο γάμο της, καταλήγοντας φυσικά στο έγκλημα.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία και Ώρα: 20/7/2019, 21:00

Τοποθεσία: Χυτήριο Θέατρο, Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός

Είσοδος Ελεύθερη