Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τελικά τον Elvis Presley

Μια επιλογή που δεν περίμενε κανείς, αφού μεγάλα ονόματα της διεθνής σκηνής «κοντραρίζονταν» για το ρόλο.

Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τελικά τον Elvis Presley

Σας είχαμε πει πως υπήρχαν 7 υποψήφιοι για τον μεγάλο ρόλο του Βασιλιά του rock n' roll.

Ονόματα πασίγνωστα από την κινηματογραφική αλλά και τη μουσική σκηνή όπως: Ansel Elgort (Baby Driver), Aaron Taylor Johnson (Kick Ass), Harry Styles (μέλος των One Direction), Miles Teller (Whiplash) Austin Butler (The Shannara Chronicles), ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο ράπερ G-Eazy έβαζε «λιτούς και δεμένους» προκειμένου να πάρει το ρόλο.

Ωστόσο, μετά από πολλές, συνεχόμενες ακροάσεις, ο σκηνοθέτης της βιογραφικής ταινίας, Baz Luhrmann, επέλεξε τον δικό του Elvis. Μια επιλογή που κάποιους τους παραξένεψε και άλλους τους έκανε να θέλουν να δουν τώρα την ταινία.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης: «Ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή την ταινία, αν το κάστινγκ δεν ήταν απολύτως σωστό. Αναζητούσαμε με μεγάλη λεπτομέρεια έναν ηθοποιό με την ικανότητα της μοναδικής σωματικής κίνησης και των φωνητικών ικανοτήτων του μεγάλου σταρ, αλλά επίσης και τον εύθραυστο εσωτερικό του κόσμο .... ήξερα αναμφίβολα ότι είχα βρει κάποιον που μπορούσε να ενσαρκώσει το πνεύμα ενός από τους πιο εμβληματικούς θρύλους της μουσικής».

Ο λόγος φυσικά για τον νεαρό ηθοποιό Austin Butler, γνωστό μέσα από τις επερχόμενες ταινίες «Οι νεκροί δεν πεθαίνουν», «Κάποτε στο Χόλιγουντ» και τις επιτυχημένες σειρές «Το χρονικό των Σανάρα» και «Το ημερολόγιο της Κάρι».