Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 18/7

Αυτήν την εβδομάδα ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει σε live action στις αίθουσες και το all-star καστ του Τζιμ Τζάρμους έρχεται αντιμέτωπο με τα πιο… χαβαλετζίδικα ζόμπι.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 18/7

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών

Μετά από 25 χρόνια ο Σίμπα ζωντανεύει στις αίθουσες, με τον Τζον Φαβρό να αναλαμβάνει την live action μεταφορά της αριστουργηματικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney. Ο Ντόναλντ Γκλόβερ δίνει τη φωνή του στο θρυλικό λιοντάρι που επιστρέφει στην αφρικανική σαβάνα για να διεκδικήσει το θρόνο που του ανήκει, ενώ μεταξύ άλλων ακούγονται και οι φωνές των Μπιγιονσέ, Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Σεθ Ρόγκεν και Τζον Όλιβερ.

Οι Νεκροί Δεν Πεθαίνουν

Κάτι φρικιαστικό έρχεται στους ήσυχους δρόμους της επαρχιακής πόλης του Σέντερβιλ… Είναι η κωμωδία τρόμου του Τζιμ Τζάρμους, που με ένα all-star καστ (Μπιλ Μάρεϊ, Άνταμ Ντράιβερ, Τίλντα Σουίντον, Στιβ Μπουσέμι, Ίγκι Ποπ, Τομ Γουέιτς, κ.ά.) και μια στρατιά από πεινασμένα ζόμπι σκορπά τον τρόμο στους κατοίκους της μέχρι πρότινος ειρηνικής πόλης, αναγκάζοντάς τους να παλέψουν για την επιβίωσή τους απέναντι στη βαρβαρότητα των ζωντανών νεκρών.

Άννα

Πίσω από την καθηλωτική ομορφιά της Άννα Πολιάτοβα κρύβονται σκοτεινά μυστικά που θα την οδηγήσουν στον επικίνδυνο κόσμο της κατασκοπείας, στη νέα περιπέτεια του Λικ Μπεσόν.

Η Κόκκινη Τζόαν

Η Τζούντι Ντεντς υποδύεται τη διάσημη κατάσκοπο Τζόαν Στάνλεϊ, τη Βρετανίδα επιστήμονα που αποκάλυπτε κρατικά μυστικά στους Σοβιετικούς, εργαζόμενη σε μονάδα έρευνας του τρόπου κατασκευής της ατομικής βόμβας.

Η Ληστεία της Στοκχόλμης

Ίθαν Χοκ και Νούμι Ραπάσε σε διασκεδαστικό heist movie, βασισμένο στην παράδοξη κι όμως αληθινή ληστεία του 1973 που στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθεί ο ψυχολογικός όρος «Σύνδρομο της Στοκχόλμης».

Πηγή: Αθηνόραμα