Το «Spiderman: Far From Home» σπάει τα ταμεία!

Ο Peter Parker τρέλανε τα μηχανάκια του box office.

Το «Spiderman: Far From Home» σπάει τα ταμεία!

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Hollywood, η καλοκαιρινή περίοδος δεν ενδείκνυται για να κάνει μεγάλη επιτυχία μια ταινία. Μπορεί να φταίει η ζέστη, το ότι ο κόσμος πάει διακοπές, δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι ότι οι έρευνες δείχνουν πως οι ταινίες που κάνουν το άνοιγμα τους το καλοκαίρι, συνήθως «πατώνουν».

Αυτές τις προκαταλήψεις - θα τις χαρακτηρίσουμε εμείς - έρχεται να διαψεύσει η Marvel, που για ακόμη μια φορά κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια του κοινού.

Μπορεί να μην έχουν περάσει ούτε 10 μέρες από την ημερομηνία προβολής της ταινίας όμως έχει ήδη καταφέρει να ξεπεράσει τα 185.000.000 δολάρια σε εισπράξεις στις ΗΠΑ. Σε απλά λόγια η ταινία άνοιξε στο box office με τεράστια επιτυχία και ακόμα δεν έχουν υπολογιστεί οι παγκόσμιες εισπράξεις.

Η Marvel είναι θετική και υποστηρίζει πως θα ξεπεράσει σε πωλήσεις την πρώτη ταινία του Spiderman, «Homecoming».

Η νέα προσθήκη στις ταινίες υπερηρώων, ακολουθεί τον Peter Parker σε ένα ταξίδι του στην Ευρώπη που μόνο εκπαιδευτικό και χαλαρωτικό δεν είναι. Νέα δεδομένα παίρνουν τη θέση τους στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, πράγματα που ακόμα και οι πιο πωρωμένοι φαν δεν τα έχουν σκεφτεί.

Η ταινία γενικά αξίζει, storyline με πολλές ανατροπές, καινοτόμα εφέ, νέες, υπέροχες τοποθεσίες - για μια φορά όλες οι συμφορές του κόσμου δεν συμβαίνουν μόνο στην Αμερική - και μια post credit σκηνή που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Όμως μήπως όλοι έτρεξαν να την δουν επειδή θεωρείται η συνέχεια των Avengers;

Δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό εκατομμυρίων θεατών για να ξέρουμε πόσο κλονίστηκαν από το τέλος των Avengers, στο «Endgame» αλλά μπορούμε να μιλήσουμε για εμάς. Εμείς το είδαμε γιατί αγαπάμε αυτόν τον goofy, φιλικό ήρωα της γειτονιάς, ονόματι Spiderman.