«Midsommar»: Το θρίλερ που τρομάζει τους θεατές όπως κανένα άλλο! (vid)

Νομίζεις πως βλέπεις μια ήσυχη ταινία, μέχρι που ο τρόμος και η ανατροπή σου δίνουν τις πιο ανατριχιαστικές εικόνες που έχεις δει ποτέ σου.

«Midsommar»: Το θρίλερ που τρομάζει τους θεατές όπως κανένα άλλο! (vid)

Ο σκηνοθέτης Ari Aster - οι φαν των θρίλερ θα τον γνωρίζουν από την περσινή του επιτυχία «Hereditary» - δημιούργησε ένα φολκλορ που σε στοιχειώνει ακόμα και αν δεν έχει πολλά «σκοτεινά σημεία».

Η αλήθεια είναι πως ο διάσημος σκηνοθέτης κατάφερε να φτιάξει μια ταινία τρόμου, όπου όλες οι φρικιαστικές σκηνές διαδραματίζονται στο φως της μέρας. Δεν χρειάζεται κάποιο σκοτεινό σοκάκι, ή κάποιο υπόγειο για να οδηγήσει στον τρόμο τους θεατές. Στο «Midsommar» οι θεατές τρομάζουν ακόμα και όταν οι σκηνές έχουν ως backgroud λιβάδια και πενταγάλανο ουρανό. Όλα τα στερεότυπα ανατρέπονται με αυτή την ταινία!

Μια ιδιαίτερη και αρτιστίκ ταινία τρόμου, στην οποία ένα ζευγάρι μαζί με την παρέα τους, ταξιδεύουν στη Σουηδία για να παρευρεθούν σε ένα δημοφιλές, καλοκαιρινό, τοπικό φεστιβάλ - όχι δεν εννοούμε το Coachella. Ενώ το ταξίδι τους ξεκινάει ευχάριστα, με πανέμορφα τοπία και φιλόξενους, ειρηνικούς ανθρώπους, όλα ανατρέπονται όταν καταλαβαίνουν πως έχουν μπλεχτεί στα δίχτυα μιας παγανιστικής αίρεσης, η οποία τους υποβάλλει σε ανατριχιαστικά και βίαια γεγονότα.

Πολλοί θεωρούν ότι η ταινία ακολουθεί το πρότυπο διαχρονικών θρίλερ όπως «Το Μωρό της Ρόζμαρι» και «Οι Γυναίκες του Στεπφορντ», ενώ κάποιοι θεωρούν ότι ξεπερνάει σαν ιστορία ακόμα και «Το Μυστικό του Σκιάχτρου»., που είναι η πιο παγανιστική ταινία όλων των εποχών!

Αν δεν πιστεύετε εμάς, διαβάστε τις εμπειρίες μερικών θεατών, όπως τις ανέβασαν στα social media:

Ακόμα δεν την έχουμε δει αλλά μπορούμε να πούμε πως είναι η πιο περίεργη και ιδιαίτερη ταινία της χρονιάς!

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Πηγή Tweets: The Sun