Μπραντ Πιτ: «Το Χόλιγουντ είναι ένα παιχνίδι για νέους»

Ο Μπραντ Πιτ παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία ομολόγησε πως όσο μεγαλώνει, τόσο νιώθει εκτός χολιγουντιανού ανταγωνισμού.

Μπραντ Πιτ: «Το Χόλιγουντ είναι ένα παιχνίδι για νέους»

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τις γυναίκες ηθοποιούς να μιλούν για το πόσο μεγαλώνοντας δεν μπορούν να βρουν ρόλους, ταινίες που τις αφορούν, οπότε σταδιακά νιώθουν εκτός ανταγωνισμού (και δουλειάς), αλλά να που σήμερα το λέει κι ένας άντρας - ένας από τους μεγαλύτερους χολιγουντιανούς σταρ, όπως ο Μπραντ Πιτ.

Σε συνέντευξή του στο GQ Αυστραλίας, ο Μπραντ Πιτ ομολόγησε ότι όσο μεγαλώνει καταλαβαίνει ότι απομακρύνεται κι από όλο «το παιχνίδι του Χόλιγουντ».

«Αυτή την εποχή είμαι περισσότερο πίσω από τις κάμερες, ως παραγωγός, ένα ρόλο που με ικανοποιεί και μ' ευχαριστεί πάρα πολύ. Ως ηθοποιός δουλεύω όλο και λιγότερο. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι για τους νέους - όχι ότι δεν υπάρχουν υπέροχοι ρόλοι και για μεγαλύτερους άνδρες. Απλά νομίζω ότι το ίδιο το παιχνίδι του Χόλιγουντ θα σε προσπεράσει - σα φυσική εξέλιξη. Θα σε πετάξει εκτός γιατί έτσι είναι η φυσική συνέχεια...»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Πιτ δίνει την άποψή του για το μεγάλο θέμα της εποχής: σινεμά ή streaming;

«Εκτιμώ πολύ το ρόλο που έχουν παίξει οι streaming πλατφόρμες, γιατί βλέπουμε όλο και περισσότερο ενδιαφέροντα πρότζεκτς. Ολο και περισσότερους σεναριογράφους, δημιουργούς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς να έχουν την ευκαιρία τους σε κάτι. Κι αυτό σου δίνει και σένα την ευκαιρία να τους ανακαλύψεις, όλα αυτά τα νέα ταλέντα. Ομως, είμαι πολύ περίεργος για το μέλλον του σινεμά - τι φόρμα θα πάρει για να επιβιώσει...»

Μετά την συνεργασία τους στο «Once Upon a Time in Hollywood» και τη φιλία τους, τι πιστεύει: Ταραντίνο αστειεύεται ή όντως θα παραιτηθεί μετά τη 10η ταινία;

«Ω, δεν νομίζω ότι αστειεύεται, ούτε ότι μπλοφάρει. Και του το είπα ξεκάθαρα: πόσο θρηνώ εκείνη τη στιγμή. Ομως, για εκείνον, είναι απλά μαθηματικά: οι σκηνοθέτες που αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν ότι ξεπεράστηκαν, γελοιοποιούνται. Ομως έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του, και δε θα χρειαστεί να του πούμε αντίο για αρκετό καιρό...»

Πηγή: flix