Η νέα ταινία «Star Wars 9» θα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τους γονείς της Rey

Η Daisy Ridley ανακοίνωσε πως στην νέα ταινία Star Wars, «The Rise of Skywalker», θα αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για την "κληρονομιά" της Rey. Που σημαίνει ότι οι γονείς της παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία της.

Η νέα ταινία «Star Wars 9» θα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τους γονείς της Rey

Η ηθοποιός Daisy Ridley βρέθηκε στην εκπομπή «USA Today» όπου κλήθηκε να μιλήσει για την νέα ταινία «Star Wars» που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Εκεί, λοιπόν αποκάλυψε πως στο νέο storyline θα προβληθούν σημαντικές λεπτομέρειες για το ποια είναι και «που πάει» η Rey.

Στην τελευταία ταινία «The Last Jedi» η Rey έψαχνε να βρει περισσότερες πληροφορίες για τους γονείς της και για την καταγωγή της αλλά ο Kylo Ren την έπεισε πως οι γονείς της δεν ήταν κάποιοι σημαντικοί που απλά την εγκατέλειψαν. Ωστόσο, στο τέλος της 9ης ταινίας «Star Wars» θα μαθευτεί όλη η αλήθεια σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ridley.

Μάλιστα, για να επικυρώσει όσα είπε, επισήμανε πως ο σκηνοθέτης της ταινία J. J. Abrams, επιβεβαίωσε ότι οι ερωτήσεις του κοινού θα απαντηθούν.

Είναι πολλές οι θεωρίες των φαν για το τι μπορεί να είναι η Rey και ποιοι είναι οι γονείς της. Μερικές από αυτές είναι οι εξής: ότι είναι Skywalker ή ότι είναι απόγονος του Obi - Wan Kenobi ή ότι είναι απόγονος του αυτοκράτορα Palpatine.