Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες: Η ζωή του Spider-Man μετά το Endgame

Αυτές είναι οι ταινίες που θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 4 Ιουλίου. Ξεχωρίζει η επιστροφή του Spider-Man, o oποίος θα συναντήσει τον Mysterio. Δείτε τα trailer. 

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες: Η ζωή του Spider-Man μετά το Endgame

Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του

Ο Πίτερ Πάρκερ αντιμέτωπος με μια καινούργια παγκόσμια απειλή. Μετά τα γεγονότα των τελευταίων «Εκδικητών», ο Πίτερ Πάρκερ προσπαθεί να ισορροπήσει ψυχολογικά ενώ ετοιμάζεται για σχολική εκδρομή στη Βενετία. Εκεί είναι αποφασισμένος να κερδίσει την κοπέλα των ονείρων του, ο Νικ Φιούρι όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνον. Με τη βοήθεια του πρωτοεμφανιζόμενου υπερήρωα Mysterio, ο Spider-Man καλείται να βάλει τέλος σε μια νέα εξωγήινη απειλή που βάζει σε κίνδυνο την ανθρωπότητα.

Γκλόρια

Ο Σεμπάστιαν Λέλιο διασκευάζει τη δική του «Gloria» με την Τζούλιαν Μουρ. Μια διαζευγμένη μεσήλικη γυναίκα μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε μια συμβατική δουλειά γραφείου και τον ξέφρενο χορό αργά το βράδυ στα κλαμπ. Σε ένα από αυτά γνωρίζει έναν άντρα με τον οποίο αναπάντεχα ερωτεύεται και ξεκινά να ανακαλύπτει από την αρχή τον εαυτό της.

Το Τραγούδι των Σκορπιών

Ατμοσφαιρικό δράμα με φόντο την έρημο Ρατζαστάν. Μια γοητευτική γυναίκα με θεραπευτικές ικανότητες, γνωρίζει το τραγούδι που έχει τη δύναμη να γιατρεύει κάποιον από το τσίμπημα των σκορπιών. Στην καρδιά της ερήμου ένας έμπορος θα την ακούσει να τραγουδά και θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα, η αγάπη τους όμως δηλητηριάζεται από μια προδοσία που οδηγεί τη γυναίκα σε ένα επικίνδυνο ταξίδι.

70 Πεντακοσάρικα

Ισπανικό crime θρίλερ. Μια μητέρα χρειάζεται να βρει πάση θυσία ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να μπορέσει να δει ξανά την κόρη της. Τη στιγμή που πείθει μια τράπεζα να της δώσει δάνειο, πραγματοποιείται ένοπλη ληστεία και η γυναίκα πρέπει να βρει τρόπο να επιβιώσει αλλά και να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζεται.

Διακοπές στη Βενετία

Γαλλική κωμωδία με τον Μπενουά Πελβούρντ. Ο έφηβος γιος μιας αλλοπρόσαλλης οικογένειας βρίσκει την ευκαιρία να ξεφύγει από την πίεση μιας εκκεντρικής ζωής με τους ανορθόδοξους συγγενείς του, όταν η κοπέλα με την οποία είναι ερωτευμένος τον προσκαλεί σε ταξίδι στη Βενετία. Οι γονείς του όμως βρίσκουν τότε την ιδανική ευκαιρία για οικογενειακές διακοπές, χαλώντας τα σχέδια του νεαρού.

Διακοπές στην Ίμπιζα

Ο Κριστιάν Κλαβιέ αναστατώνει το διάσημο ισπανικό θέρετρο. Σε μια προσπάθεια να κερδίσει τη συμπάθεια των παιδιών της γυναίκας που αγαπάει, ένας διαζευγμένος άντρας κάνει συμφωνία με τον μεγαλύτερο εξ αυτών, με έπαθλο την επιλογή του μέρους όπου θα πάνε οικογενειακές διακοπές εάν γράψει καλά στις εξετάσεις. Εκείνος τηρεί το δικό του μέρος της συμφωνίας, και επιλέγει την Ίμπιζα. Τότε ο άντρας θα πρέπει να βρει τρόπο να ανταπεξέλθει στην τρέλα που επικρατεί στο διάσημο νησί.

Πηγή: Αθηνόραμα