Αυτοί είναι οι νέοι «Άγγελοι του Τσάρλι» (vid)

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε πως ακριβώς να νιώσουμε γι' αυτό το reboot..

Αυτοί είναι οι νέοι «Άγγελοι του Τσάρλι» (vid)

Είναι ευρέως γνωστό πως όταν κάποιος «αγγίξει» μια παλιά κλασική ταινία και την μεταφέρει σε παραγωγή του σήμερα, υπάρχει ο κίνδυνος το έργο να πατώσει.

Οι παραγωγοί του «Charlie's Angels» όμως δεν πτοούνται και αφού υπάρχουν ήδη 2 εκδοχές των σαγηνευτικών και θανάσιμων πρακτόρων, λένε να δημιουργήσουν άλλη μια ομάδα με νέο καστ και νέο storyline.

Κυκλοφόρησε εχθές το επίσημο τρέιλερ για το reboot της ταινίας «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» σε σενάριο και σκηνοθεσία της Elizabeth Banks. Τις θρυλικές κατασκόπους θα ενσαρκώσουν η Kristen Stewart, η Naomi Scott και η Ella Balinska.

Διαφορετικό και ανανεωμένο το διάσημο τρίο έρχεται να αντιμετωπίσει επικίνδυνους δολοφόνους και κακούς με τη βοήθεια πάντα του Bosley. Που σε αυτή την ταινία δεν θα είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά πολλά. Η Elizabeth Banks θα κάνει μια εκδοχή του ενώ τις υπόλοιπες θα ακολουθήσουν οι Patrick Stewart και Djimon Hounsou.

Δείτε το τρέιλερ των εκρηκτικών και θρυλικών κατασκόπων εδώ:

Fun Fact: Στο τρέιλερ αποκαλύπτεται και ένα απόσπασμα από το official soundtrack της ταινίας για το οποίο συνεργάζονται 3 μεγάλα ονόματα της διεθνής ποπ σκηνής: η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019 από την «Columbia Pictures».