Γιατί άρχισε να βρίζει ο Samuel L. Jackson τη νέα αφίσα του «Spiderman Far From Home»; (pic)

Το λάθος και η αντίδραση του διάσημου ηθοποιού.

Γιατί άρχισε να βρίζει ο Samuel L. Jackson τη νέα αφίσα του «Spiderman Far From Home»; (pic)

Η νέα ταινία της Marvel «Spiderman: Far From Home» αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Ιουλίου.

Όπως είναι κατανοητό ήδη έχει αρχίσει το promotion της ταινίας με τις επίσημες αφίσες να κοσμούν τους δρόμους της Αμερικής.

Μόνο που υπάρχει ένα μικρό, μικρό εικαστικό λάθος..

Το «Spiderman: Far From Home» είναι η πρώτη ταινία που θα απολαύσουμε μετά το τέλος των αγαπημένων μας «Avengers». Σε αυτό το έργο θα δούμε τον Peter Parker να αντιμετωπίζει και την απώλεια του μέντορά του, Tony Stark, και ένα νέο εχθρό. Σε αυτό το ταξίδι θα τον συντροφεύσει η "ενοχλητική" για εκείνον παρουσία του Nick Fury.

Σημαντική προσθήκη στο franchise ο Samuel L. Jackson, σημαντικό και το λάθος που έκαναν οι γραφίστες των νέων αφισών. Πως είναι δυνατόν με τόση επεξεργασία των αφισών να πήραν την έγκριση να κυκλοφορήσουν με μια λεπτομέρεια που «βγάζει μάτι»;

Χωρίς να μασήσει τα λόγια του, ο ηθοποιός έξαλλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στο Instagram, βρίζοντας:

Όπως καταλαβαίνετε και από την εικόνα, μπερδεύτηκαν και τελικά κάλυψαν λάθος μάτι στο διάσημο πράκτορα!

Ποιο είναι όμως το σωστό; Ο Fury έχασε το αριστερό του μάτι και όχι το δεξί που δείχνουν τα πόστερ. Και το έχασε με γελοίο τρόπο -τουλάχιστον εγώ περίμενα πως θα ήταν πιο επικός και όχι σε μια μάχη με τον Goose, τη γάτα της Captain Marvel.