Ξανά μαζί Σκορσέζε - Ντι Κάπριο για το «Killers of the Flower Moon»!

Για έκτη φορά ο θρυλικός σκηνοθέτης θα συνεργαστεί με τον μεγάλο σταρ, με τον επίσης οσκαρικό Έρικ Ροθ στο σενάριο! 

Ξανά μαζί Σκορσέζε - Ντι Κάπριο για το «Killers of the Flower Moon»!

Με το πολυαναμενόμενο «The Irishman» να βρίσκεται στα τελικά στάδια ολοκλήρωσής του, ο 76χρονος Μάρτιν Σκορσέζε έχει ήδη στα σκαριά την επόμενη ταινία του!

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Paramount Pictures, Τζιμ Γιαννόπουλος, ο Σκορσέζε πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με το ιστορικό στούντιο μετά τις ταινίες «Irishman» και «Rolling Thunder Revue» για λογαριασμό του Netflix, και μαζί με αυτήν την επανένωση ο θρυλικός σκηνοθέτης θα βρεθεί για έκτη φορά στο πλατό με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο!

Αυτή τη φορά οι δυο άντρες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το «Killers of the Flower Moon», μια ταινία μυστηρίου βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν. Συγκεκριμένα, η υπόθεσή του τοποθετείται τη δεκαετία του ’20, όταν στην πόλη Όσατζ μια ινδιάνικη φυλή απολαμβάνει αμύθητα για την εποχή πλούτη εξαιτίας πετρελαίου που βρέθηκε στα εδάφη της. Απροσδόκητα άρχισαν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο τα μέλη της φυλής, χωρίς προφανή αιτία και υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Τότε κλήθηκε το FBI να αναλάβει δράση και να δώσει τη λύση σε μία από τις μεγαλύτερες έρευνες ανθρωποκτονίας που γνώρισε η υπηρεσία!

Ο οσκαρικός Έρικ Ροθ («Forrest Gump», «The Insider», «Μόναχο», «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», «Ένα Αστέρι Γεννιέται») θα αναλάβει τη διασκευή του σεναρίου, με τα γυρίσματα να υπολογίζονται για έναρξη στα τέλη του ’19.