Ο μικρός Danny Torrance της «Λάμψης» πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία τρόμου «Doctor Sleep» (vid)

Μεγάλος πια επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» και αρχίζει ένας νέος κύκλος φρικιαστικών γεγονότων.

Ο μικρός Danny Torrance της «Λάμψης» πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία τρόμου «Doctor Sleep» (vid)

Έχουν περάσει 39 ολόκληρα χρόνια από όταν ο Jack Nicholson υποδύθηκε έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της παγκόσμιας κινηματογραφικής σκηνής.

Ακόμα και να μην έχει δει κάποιος το θρίλερ «The Shinning» δεν γίνεται να μην έχει πετύχει κάπου, κάποτε τη διάσημη σκηνή όπου ο Johnny κυνηγάει τη γυναίκα του με ένα τσεκούρι:

Αν έχετε δει την ταινία θα θυμάστε και τον γιο του, τον Danny Torrance:

Ο Danny επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα 40 του πλέον και πρωταγωνιστεί στην δική του ταινία τρόμου «Doctor Sleep». Ο Ewan McGregor θα τον υποδυθεί και από ότι είδαμε στο τρέιλερ η συνέχεια της «Λάμψης» θα είναι εξίσου creepy με την πρώτη.

Σκηνοθέτης ο Mike Flanagan -γνωστός από τη σειρά του Netflix «The Haunting of Hill House»- ο οποίος "θα παντρέψει" με τέλεια αρμονία τα highlights του πρώτου θρίλερ με τα φρικιαστικά στοιχεία του νέου, σε μια προσπάθεια να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Stephen King που είχε μισήσει το adoptation του βιβλίου του από τον Stanley Kubrick.

Η ιστορία είναι η εξής: O Danny ο οποίος έχει καταντήσει αλκοολικός εξαιτίας των αναμνήσεων του που δεν τον έχουν αφήσει στιγμή, δουλεύει σε έναν οίκο ευγηρίας και έχει το παρατσούκλι «Doctor Sleep» διότι είναι σε θέση να καταλάβει πότε ένας ασθενής είναι έτοιμος να πεθάνει και τον βοηθήσει να πεθάνει ήρεμα. Η ζωή του θα κλονιστεί για ακόμα μια φορά, όταν ένα κορίτσι -η Abra με μεγαλύτερη «λάμψη από εκείνον»- θα τον επισκεφθεί γιατί χρειάζεται τη βοήθεια του. Μαζί επιστρέφουν στο ξενοδοχείο που ο πατέρας του προσπαθούσε μανιωδώς να σκοτώσει εκείνον και τη μητέρα του και έρχονται αντιμέτωποι με την ομάδα «Αληθινός Δεσμός» άνθρωποι απλοί, καθημερινοί που όμως είναι σχεδόν αθάνατοι και θανάσιμοι, αφού "τρέφονται" με τον ατμό που βγάζουν τα παιδιά με τη «λάμψη» όταν τα σκοτώνουν με αργό και βασανιστικό τρόπο.

Η ταινία θα προβληθεί τον Νοέμβριο.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: