Ο Indiana Jones επιστρέφει σε νέες περιπέτειες

Ο ατρόμητος και θρυλικός αρχαιολόγος θα ξαναπιάσει το μαστίγιο του και θα «εισβάλλει» στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020!

Ο Indiana Jones επιστρέφει σε νέες περιπέτειες

Η επιστροφή του Indiana Jones είναι γεγονός και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Ο διάσημος αρχαιολόγος επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη έπειτα από 11 χρόνια, αφού η τελευταία ταινία στην οποία τον απολαύσαμε «Ο Indiana Jones και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου» κυκλοφόρησε το 2008. Τα νέα τότε όπως και τώρα, ήταν απρόσμενα διότι είχαν περάσει 19 χρόνια από την κυκλοφορία των 3 πρώτων ταινιών.

Η αλήθεια είναι πως το «Βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου» δεν ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και ευχόμαστε η νέα ταινία - ο τίτλος της οποίας ακόμα να ανακοινωθεί - να αλλάξει την κακιά μοίρα της προηγούμενης.

Σύμφωνα με τον 76χρονο ηθοποιό τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτήν την εβδομάδα με την παραγωγή να έχει μείνει πίσω και τους συντελεστές να ελπίζουν πως όλα θα είναι έτοιμα για να προβληθεί η ταινία το 2020.

Λόγοι της καθυστέρησης είναι πρώτον η ενασχόληση του Steven Spielberg με το West Side Story και δεύτερον ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το storyline. Υπάρχουν δυο πιθανοί σεναριογράφοι ο David Κoepp (σεναριογράφος του Jurassic Park) και ο Jonathan Kasdan (γιος Lawrence Kasdan, σεναριογράφου της ταινίας «Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού»). Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα συνδέσει το όνομά του με τον θρυλικό αρχαιολόγο θα το μάθουμε σε λίγες μέρες.