Οι άνδρες με τα μαύρα επιστρέφουν και αντιμετωπίζουν μια παγκόσμια απειλή

Men In Black: International; ή Thor Ragnarok reunion;

Οι άνδρες με τα μαύρα επιστρέφουν και αντιμετωπίζουν μια παγκόσμια απειλή

Οι άνδρες με τα μαύρα επιστρέφουν! Ή μάλλον καλύτερα να πούμε ότι επιστρέφουν ένας άνδρας και μια γυναίκα με μαύρα, αφού το νέο spinoff της αγαπημένης τριλογίας έχει ως πρωταγωνιστές τον Chris Hemsworth και την Tessa Thompson.

Αν αναρωτιέστε που έχετε ξαναδεί αυτό το κινηματογραφικό ζευγάρι, τότε καλύτερα να ανατρέξετε στο «Thor: Ragnarok» ή στο «Avengers: Endgame» (spoiler alert). Εμείς από εκεί τους λατρέψαμε και αναμένουμε να τους δούμε να υπερασπίζονται το σύμπαν για ακόμη μια φορά, όχι ως υπερήρωες αλλά ως πράκτορες της MIB.

Η ταινία αυτή δεν ακολουθεί το storyline της επιτυχημένης τριλογίας αλλά για πρώτη φορά μας συστήνει την βάση της MIB στο Λονδίνο και την αγγλική ομάδας υπερασπιστών της γης. Αυτή τη φορά οι πράκτορες με τα μαύρα δεν έχουν να αντιμετωπίσουν φρικιαστικούς εξωγήινους αλλά τη μεγαλύτερη απειλή που μπορούσε να υπάρξει: ένα πληροφοριοδότη μέσα στην ίδια τους την εταιρία!

Ξεχάστε το κλασσικό δίδυμο Tommy Lee Jones-Will Smith, φρέσκο αίμα έρχεται να πάρει τη θέση τους και να γίνουν fashion icons με τα μαύρα γυαλιά και τα μαύρα κοστούμια τους.

Στο νέο cast προστίθεται ο Liam Neeson ως High T, ο αρχηγός της αγγλικής MIB ενώ η Emma Thompson επιστρέφει στο ρόλο της ως Agent O.

Από την Πέμπτη 13 Ιουνίου θα μπορούμε να απολαύσουμε την ταινία «Men In Black: International» σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες.