Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον δημιουργούν εταιρεία παραγωγής ταινιών

Η Χίλαρι και η Τσέλσι Κλίντον πρόκειται να δημιουργήσουν μια κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία για να παράγουν περιεχόμενο επικεντρωμένο στις γυναίκες.

Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον δημιουργούν εταιρεία παραγωγής ταινιών

Το Bloomberg και το The Hollywood Reporter έχουν επιβεβαιώσει ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ και η κόρη της είναι σε συνομιλίες με εκπροσώπους στούντιο για μία σειρά προγραμμάτων, που έχουν ως στόχο να επιδράσουν στον πολιτισμό και την κοινωνία, τώρα που η Χίλαρι Κλίντον είναι εκτός πολιτικής.

Τον περασμένο Αύγουστο, η Χίλαρι Κλίντον, πρώην υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ με το Δημοκρατικό Κόμμα, υπέγραψε συμφωνία για την εκτελεστική παραγωγή του «The Hour of Women», μια σειρά παραγωγής του Στίβεν Σπίλμπεργκ για το κίνημα για το δικαίωμα ψήφων των γυναικών.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα ίδρυσε πρόσφατα μια εταιρεία παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών που ονομάζεται Higher Ground μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα.

Το σχήμα συνεργάζεται με το Netflix και τον περασμένο μήνα παρουσίασε τις αρχικές επιλογές επτά πρότζεκτ, δηλώνοντας, επίσης, ότι φιλοδοξία του είναι να αλλάξει την κοινωνία.

«Αγγίζοντας θέματα φυλετικά, ταξικά , δημοκρατίας και πολιτικών δικαιωμάτων και πολλά άλλα» δήλωσε ο Ομπάμα, «πιστεύουμε ότι κάθε μία από αυτές τις παραγωγές όχι μόνο θα διασκεδάσει, αλλά θα εκπαιδεύσει, θα μας συνδέσει και θα μας εμπνεύσει όλους».

Οι τρεις ταινίες και οι τέσσερις τηλεοπτικές σειρές περιλαμβάνουν μια εκπομπή για ανθρώπους που έχουν φύγει πρόσφατα από τη ζωή και είχαν επιφέρει ριζικές αλλαγές και μία για παιδιά προσχολικής ηλικίας για τα λαχανικά σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: Naftemporiki.gr