Ο Μπραντ Πιτ ταξιδεύει στα άστρα στο πρώτο τρέιλερ του «Ad Astra» του Τζέιμς Γκρέι

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Τζέιμς Γκρέι έχει επιτέλους τρέιλερ και στέλνει τον Μπραντ Πιτ στο διάστημα (και ίσως και στα Οσκαρ).

Ο Μπραντ Πιτ ταξιδεύει στα άστρα στο πρώτο τρέιλερ του «Ad Astra» του Τζέιμς Γκρέι

Το φιλμ του Τζέιμς Γκρέι (««The Lost City of Z») αφηγείται την ιστορία ενός μηχανικού με αυτισμό, ο οποίος ταξιδεύει με προορισμό τον Ποσειδώνα, για ν' ανακαλύψει γιατί απέτυχε η παρόμοια αποστολή του πατέρα του χρόνια νωρίτερα και να εμποδίσει την επικείμενη καταστροφή του κόσμου.

Στην πρώτη του απόπειρα στην επιστημονική φαντασία, ο Τζέιμς Γκρέι εμπιστεύεται τον Μπραντ Πιτ (σε ένα υπέροχο ρόλο που ανεβάζει τις φετινές του πιθανότητες να βρεθει στα Οσκαρ - αν όχι γι' αυτήν την ταινία τότε σίγουρα για το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο) και τους Τόμι Λι Τζόουνς, Ρουθ Νέγκα, Λιβ Τάιλερ και Ντόναλντ Σάδερλαντ, σε σενάριο δικό του και παραγωγή του Μπραντ Πιτ.

Ας ελπίσουμε οι πολλαπλές καθυστερήσεις εξόδου της ταινίας και τα προβλήματα στην παραγωγή να μην φαίνονται στο τελικό cut που απ' ότι φαίνεται θα κάνει τη μεγάλη του πρεμιέρα (ως άνοιγμα;) στο Φεστιβάλ της Βενετίας στα τέλη Αυγούστου.

«Το είδος της επιστημονικής φαντασίας είναι πολύ απαιτητικό, επειδή ακριβώς εμπεριέχει στοιχεία του φανταστικού. Εγώ προσπαθώ να κάνω την πιο ρεαλιστική απεικόνιση του διαστημικού ταξιδιού και να δηλώσω ότι το διάστημα είναι εξαιρετικά εχθρικό προς εμάς. Το "Ad Astra" είναι ένα φιλμ στο ύφος του "Heart of Darkness", η ιστορία ενός ταξιδιού στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος. Εχω πολλές ελπίδες για την ταινία, αλλά είναι και πολύ φιλόδοξη.»

Το «Ad Astra» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Πηγή: Flix.gr