Το Star Wars απέκτησε το δικό του πάρκο! (pics)

Σε χώρο 14 στρεμμάτων στην Καλιφόρνια, ανοίγει τις πύλες του το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ντίσνεϊ! 

Το Star Wars απέκτησε το δικό του πάρκο! (pics)

Ανοίγει αύριο τις πύλες του κοντά στο Αναχάιμ της Καλιφόρνια το νέο θεματικό πάρκο της Ντίσνεϊλαντ, εμπνευσμένο από τον κόσμο του Πολέμου των Άστρων!

Στην Άκρη του Γαλαξία οι λάτρεις του Star Wars θα πρέπει να περιμένουν το άγνωστο καθώς η κατασκευή βασίζεται σε ένα φανταστικό πλανήτη, κάποιου μακρινού γαλαξία που δεν έχει καμία σχέση με τις ταινίες και ονομάζεται ΒAtuu!

Θα φιλοξενεί αξιοθέατα που σχετίζονται με όλες τις ταινίες της σειράς του Πολέμου των Άστρων ενώ καταλαμβάνει χώρο 14 στρεμμάτων και είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ντίσνεϊ!

Χθες έγινε ένα άτυπο reunion της Star Wars παρέας: ο Τζορτζ Λούκας έφερε τους Χάρισον Φορντ, Μαρκ Χάμιλ και Μπίλι Ντι Γουίλιαμς στα εγκαίνια του νέου θεματικού πάρκου, με πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό της Καλιφόρνια!

Σκοπός είναι η επίσκεψη για το κοινό να είναι μια περιπέτεια για όλες τις αισθήσεις, καθώς ο κόσμος θα συνοδεύεται από στρατιώτες της Αυτοκρατορίας, θα μετακινείται με οχήματα επαναστατών, θα μπορεί να τσιμπήσει… «διαγαλαξιακά» εδέσματα αλλά και να διαμείνει στο ξενοδοχείο υποδυόμενο τον αγαπημένο του ρόλο από τις ταινίες!