Δεν ονειρεύεσαι: Το πρώτο trailer του Terminator: Dark Fate

Με τη «Σάρα Κόνορ» να πυροβολεί ακόμα και τον γκριζαρισμένο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ως T-800 να παραμένει σε λειτουργία.

Δεν ονειρεύεσαι: Το πρώτο trailer του Terminator: Dark Fate

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας «Terminator: Dark Fate». Πρακτικά, το φιλμ συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το «Terminator 2: Judgement Day». Σε σκηνοθεσία Τιμ Μίλερ («Deadpool») και σενάριο-παραγωγή Τζέιμς Κάμερον (επιτέλους!), η δράση εκτυλίσσεται σε έναν κόσμο, όπου οι μηχανές έχουν πάρει τον έλεγχο.

Πρακτικά, το «Terminator: Dark Fate» αποτελεί σίκουελ των δύο πρώτων ταινιών, λειτουργώντας ξεχωριστά από τα έργα που ακολούθησαν («Terminator 3: Rise of the Machines» και «Terminator Genisys» μεταξύ άλλων).

Στον ρόλο του κακού ο Γκάμπριελ Λούνα. Ο νέος εξολοθρευτής είναι ακόμα πιο εξελιγμένος και άκρως επικίνδυνος. Όπως φαίνεται και στο επίσημο trailer, μπορεί να πολλαπλασιάζεται, δημιουργώντας αντίγραφα του εαυτού του με έναν σκοπό: Τον αφανισμό των επιζώντων.

Ο καινούργιος εξολοθρευτής είναι πολύ ζόρικος, βάζοντας δύσκολα σε Μακένζι Ντέιβις (ένα υβρίδιο ανθρώπου-μηχανής) και λοιπούς «καλούς». Μέχρι που κάνει την εμφάνισή της η Λίντα Χάμιλτον aka Σάρα Κόνορ, 62 Μαΐων παρακαλώ, και γίνεται χαμός! Από το trailer δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, στον ρόλο του αυθεντικού T-800 που λειτουργεί ακόμα...

Πηγή: Athensvoice