Ο Robert Pattinson θα είναι ο νέος Batman;

Ο γνωστός ηθοποιός είναι το φαβορί να ενσαρκώσει τον άνθρωπο-νυχτερίδα στην επόμενη σόλο ταινία του DC Cinematic Universe.

Ο Robert Pattinson θα είναι ο νέος Batman;

Ο Robert Pattinson φέρεται να αποτελεί την πρώτη επιλογή των παραγωγών για να ενσαρκώσει τον Batman στην επόμενη ταινία της DC, όπως αποκάλυψε το Variety.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο Βρετανός ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει το ρόλο του μασκοφόρου εκδικητή και να αντικαταστήσει τον Μπεν Άφλεκ.

Ο Άφλεκ είχε ενσαρκώσει τον άνθρωπο-νυχτερίδα στο "Batman v Superman: Dawn of Justice" και "Justice League". Τον Ιανουάριο του 2019 είχε ανακοινωθεί ότι ο 46χρονος ηθοποιός αποχωρεί από το λεγόμενο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Μετά την αποχώρησή του, υπήρξε έντονη φημολογία για την διαδοχή του, αλλά από ό,τι φαίνεται ένα... αουτσάιντερ θα είναι ο νέος Batman.

Η απόφαση αυτή, πάντως, δεν έτυχε θετικής αποδοχής από τους fans, αφού ο Robert Pattinson έγινε κυρίως γνωστός από τη σειρά ταινιών του Twilight, οι οποίες γνώρισαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία, αλλά άφησαν πίσω τους μια... αμφιλεγόμενη κληρονομιά.

Ο Robert Pattinson μετά το ρόλο του ως Edward Cullen έχει απομακρυνθεί τελείως από αυτό το στιλ, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει λάβει μέρος σε αξιόλογες παραγωγές, δίνοντας μάλιστα σπουδαίες ερμηνείες, όπως στα The Childhood of a Leader, Good Time, Damsel και High Life.

Η νέα ταινία του Batman αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 και θα γυριστεί από τον Matt Reeves (Planet of The Apes, Cloverfield).