Τζέιμς Μποντ εναντίον Ραμί Μάλεκ στο «Bond 25»

Η ανακοίνωση για την έναρξη των γυρισμάτων του «Bond 25» στη Τζαμάικα δεν περιελάμβανε νέα για τον τίτλο της ταινίας, επιβεβαίωσε όμως τον villain της.

 Τζέιμς Μποντ εναντίον Ραμί Μάλεκ στο «Bond 25»

Από τη βίλα του Ίαν Φλέμινγκ στην Τζαμάικα, το μέρος όπου ο «πατέρας» του Τζέιμς Μποντ έγραψε τις περιπέτειες του βρετανού πράκτορα, έγινε πριν λίγο η πρώτη επίσημη επαφή του «Bond 25» με το κοινό.

Μέσω YouTube και Twitter, οι παραγωγοί του franchise Μπάρμπαρα Μπροκόλι και Μάικλ Γουίλσον ανακοίνωσαν ουσιαστικά το ξεκίνημα των γυρισμάτων, χωρίς όμως να δώσουν αυτό που ίσως οι περισσότεροι περίμεναν, τον τίτλο δηλαδή της ταινίας

Η σημαντικότερη ανακοίνωση της παρουσίασης, στην οποία βρέθηκε και ο Ντάνιελ Κρεγκ, αφορά τον αντίπαλό του! Η ιστορία που αιωρούνταν εδώ και καιρό για τον Ραμί Μάλεκ επιβεβαιώθηκε και επίσημα, με τον νικητή του Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου της φετινής χρονιάς να παίρνει τελικά το ρόλο.

Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσοου, Λέα Σεϊντού, Τζέφρι Ράις, Άνα ντε Αρμάς και Ντάλι Μπένσαλαχ συμπληρώνουν το καστ της ταινίας που θα ξεκινήσει τα γυρίσματα από το την Τζαμάικα, στην οποία θα βρούμε τον 007 εκτός καθηκόντων, μέχρι να αναλάβει μια καινούρια αποστολή.

Τα γυρίσματα, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα, θα συνεχιστούν σε Νορβηγία, Ιταλία και Αγγλία. Επίσης, επιβεβαιώθηκε πως στα επίσημα credits του σεναρίου θα υπάρχουν τέσσερα ονόματα, οι βετεράνοι Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ, ο Σκοτ Μπερνς που ανέλαβε τις πρώτες διορθώσεις και η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ που έδωσε μια τελευταία πινελιά μετά από προσωπική επιθυμία του Κρεγκ.

Δείτε το μήνυμα του Ραμί Μάλεκ λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωσή του ως μέλος του καστ:

Πηγή: Cinemagazine