Νέες ταινίες: Το Avengers: Εndgame είναι εδώ!

Δείτε ποιες νέες ταινίες κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη (25/4) στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Νέες ταινίες: Το Avengers: Εndgame είναι εδώ!

Επιτελούς, το πολυαναμενόμενο Avengers: Endgame κυκλοφόρησε στις 24 Απριλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες και φαίνεται ότι θα σπάσει όλα τα ρεκόρ. Ήδη έχει καταγράψει το πρώτο, καθώς είναι η ταινία με τις περισσότερες προπωλήσεις εισιτηρίων στις πρώτες 24 ώρες στην ιστορία του κινηματογράφου!

Έκτος από τη νέο κινηματογραφικό έπος της Marvel, ακόμα δύο ταινίες κυκλοφορούν από την Πέμπτη 25/4 στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αναλυτικά:

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη

Περιπέτεια
Διάρκεια: 181'
Σκηνοθεσία: Άντονι και Τζο Ρούσο
Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Χέμσγουορθ, Μπρι Λάρσον

Μετά την ήττα τους από τον Thanos και την εξαφάνιση των μισών ζώντων οργανισμών του σύμπαντος, οι Εκδικητές μαζεύουν τα κομμάτια τους και προσπαθούν να σχεδιάσουν την εκδίκησή τους.

Στα Αρβανίτικα

Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 58'
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Μάρθα Κλαρκ

Ποιοι είναι οι Αρβανίτες και ποιο ρόλο έχουν παίξει στη νεοελληνική ιστορία; Οι απαντήσεις σ’ ένα αρβανιτοχώρι, τα Βίλια, με γυναίκες δυναμικές, με πείσμα, το λεγόμενο αρβανίτικο κεφάλι, και ιδιαίτερο χιούμορ.

Ο Γάτος ο Φευγάτος

Animation
Διάρκεια: 105'
Σκηνοθεσία: Γκάρι Γουάνγκ

Έχοντας ζήσει για ένα διάστημα αδέσποτος και γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει το άγνωστο, ο γάτος Παντόφλας προσπαθεί να προφυλάξει τον μοναχογιό του, περιορίζοντάς τον στο διαμέρισμα της αφεντικίνας τους. Αλλά ο Φευγάτος έχει γεννηθεί για να κυνηγήσει την περιπέτεια…

Οι ταινίες κυκλοφορούν από 25 Απριλίου στους κινηματογράφους.