Eπιστροφή Ταραντίνο, που "σκοτώνει" την Σάρον Τέιτ! (pics-vid)

Στις 9 Αυγούστου 2019 θα βγει στις αίθουσες η νέα ταινία του Ταραντίνο, "Once upon a time", 50 χρόνια από τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ, από οπαδούς του  Τσαρλς Μάνσον

Eπιστροφή Ταραντίνο, που "σκοτώνει" την Σάρον Τέιτ! (pics-vid)

Στα 26 της χρόνια, η Σάρον Τέιτ ήταν πανέμορφη, πετυχημένη και ερωτευμένη με τον σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι. 'Ηταν εννιά μηνών έγκυος, όταν η συμμορία του Τσαρλς Μάνσον τη δολοφόνησε άγρια στο σπίτι της.

Η ομορφιά της ήταν εντυπωσιακή και από μικρή ηλικία διέπρεψε σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς. 'Επαιξε στις ταινίες “Η Νύχτα των Βρυκολάκων” του Πολάνσκι “Πώς θα πετύχετε στον έρωτα”, του Αλεξάντερ ΜακΚέντρικ και ήταν το sex symbol της εποχής. Η Τέιτ παντρεύτηκε τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Ρόμαν Πολάνσι, στις 20 Ιανουαρίου του 1968 και 18 μήνες αργότερα, το ζευγάρι ετοιμαζόταν να υποδεχτεί το πρώτο τους παιδί.

Στις 9 Αυγούστου 1969 ο Πολάνσκι έλειπε για γυρίσματα στην Ευρώπη και η Σάρον είχε καλέσει κάποιους κοντινούς φίλους στο σπίτι. Ο τρελός Τσαρλς Μάνσον (35ετής χίπις, πρώην βαρυποινίτης, γνωστός και ως "Ιησούς" ή "Σατανάς") έδωσε την εντολή: «πάμε να κάνουμε ένα φονικό», στους Λίντα Κασάμπιαν, Πατρίσια Κρενγουίνκελ ,Σούζαν Ατκινς , Τσάρλς “Τεξ” Γουότσον. Το αποτέλεσμα, 5 νεκροί , ενώ στην πόρτα της εισόδου έγραφε “γουρούνι”, με το αίμα της Τέιτ. Είχαν πεθάνει από δεκάδες χτυπήματα με μαχαίρι. Θηλιές έσφιγγαν τους λαιμούς τους, ενώ μία μαύρη κουκούλα σκέπαζε το κεφάλι του ενός. Η δολοφονία πήρε τεράστια δημοσιότητα και ο Πολάνσκι δημοσίευσε επίτηδες φωτογραφίες της σκηνής του εγκλήματος, για να ανοίξουν στόματα. Το έκανε η Σούζαν Άτκινς, που υπερηφανεύτηκε δημόσια ότι ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο της Τέιτ.

Απο εκείνη την ημέρα πέθανε και η εποχή της αθωότητας στο Χόλιγουντ, αφού άπαντες οι σταρς κυκλοφορούσαν με πιστόλι, προσέλαβαν μπράβους, ύψωσαν τείχη έξω από τις επαύλεις τους.

Και τώρα έρχεται ο Ταραντίνο να μας θυμίσει όχι μόνο το αποτρόπαιο έγκλημα, αλλά και το τέλος της αθώας εποχής του Χόλιγουντ. Στο εντυπωσιακό καστ περιλαμβάνονται οι Μπραν Πιτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Αλ Πατσίνο, Ντακότα Φάνινγκ, Κερτ Ράσελ, ο Λουκ Πέρι, Mπαρτς Ρέινολντς, που απεβίωσαν πρόσφατα. Tην Τέιτ υποδύεται η Μάργκοτ Ρόμπι.