Ντοκιμαντέρ για τη μικρή Μαντλίν στο Netflix

Στη μικρή οθόνη θέλει να φέρει το Netflix μια από τις ιστορίες εξαφάνισης που έχει συγκλονίσει τον κόσμο: Αυτή της μικρής Μαντλίν Μακ Kαν.

Ντοκιμαντέρ για τη μικρή Μαντλίν στο Netflix

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί αυτό το μήνα και θα περιλαμβάνει νέες «αποκαλυπτικές» συνεντεύξεις με τους βασικούς ερευνητές της υπόθεσης, ωστόσο το πρόβλημα που προκύπτει είναι πως οι γονείς του παιδιού αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Παρά τα αιτήματα των παραγωγών η Κέιτ και ο Τζέρι Μαντλίν αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο ντοκιμαντέρ της εταιρείας. Όπως δήλωσε πηγή που βρίσκεται κοντά στους παραγωγούς: «Όλοι έχουν συγκλονιστεί από ιστορία της Μαντλίν. Θα θέλαμε να δουλέψουμε με τους γονείς της αλλά δεν θέλουν να μιλήσουν όσο είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το ντοκιμαντέρ, το οποίο κόστισε 20 εκατομμύρια λίρες, θα είναι σε ένα ή σε δυο μέρη ή αν θα είναι όπως συνηθίζει το Netflix σε 8 επεισόδια. Επίσης, άγνωστος είναι και ο τίτλος του ντοκιμαντέρ, το οποίο, όπως αναφέρουν οι συντελεστές του, αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία.

Οι δημιουργοί του έκαναν πολλά ταξίδια στην περιοχή που μένει η οικογένεια της, ενώ έχουν μιλήσει με ερευνητές, δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν με την υπόθεση καθώς και με γείτονες.

Η 3χρονη –τότε- Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 όσο βρισκόταν για διακοπές στην Πράια Ντε Λουζ, της Πορτογαλίας, μαζί με τους γονείς και τα δυο μικρότερα αδέρφια της.

Όπως είχε γνωστό στο παρελθόν από την οικογένεια, η Μαντλίν και τα δίδυμα αδέρφια της έπεσαν για ύπνο στις 8.30 το βράδυ, ενώ οι γονείς της μαζί με τους οικογενειακούς φίλους πήγαν για φαγητό σε ένα εστιατόριο 50 μέτρα μακριά από το δωμάτιο. Κάποια στιγμή, η μητέρα της πήγε να ελέγξει τα παιδιά και είδε, ότι η Μαντλίν έλειπε...

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν υπάρξει εκατοντάδες θεωρίες και αναφορές ότι η Μαντλίν έχει δώσει σημάδια ζωής σε διάφορες χώρες. Κάθε έρευνα ήταν επίπονη, αγωνιώδης, όμως η απάντηση δεν ήρθε ποτέ. Δεν υπήρξαν αρκετά στοιχεία.

Υπήρχαν αναφορές ότι έφυγε από τη Πορτογαλία, την είχαν δει σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ακόμα και ότι είχε πουληθεί εγκληματική οργάνωση.

Οι Αρχές έχουν εξετάσει περισσότερα από 60 άτομα, ενώ παγκοσμίως έχουν γίνει τουλάχιστον 8.685 αναφορές για την υπόθεση της.