Χολιγουντιανή παραγωγή θα κάνει γυρίσματα την Κυριακή στο Σύνταγμα -Μία ταινία καταδίωξης

Σε κινηματογραφικό πλατό θα μετατραπεί την Κυριακή η πλατεία Συντάγματος όπου διεθνής παραγωγή θα πραγματοποιήσει γυρίσματα για την ταινία καταδίωξης «Born to be murdered».

Χολιγουντιανή παραγωγή θα κάνει γυρίσματα την Κυριακή στο Σύνταγμα -Μία ταινία καταδίωξης

Η εταιρεία παραγωγής της ταινίας «Born to be murdered» έχει ήδη πάρει άδεια από την τροχαία Αθηναίων για να πραγματοποιήσει γυρίσματα στο Σύνταγμα την Κυριακή από τις 07:00 το πρωί μέχρι και τις 18:00.

Για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί διακοπή και εκτροπή της κυκλοφορίας κατά την διάρκεια των κινηματογραφικών λήψεων σε Βασιλίσσης Αμαλίας με Βασιλέως Γεωργίου Α’ (το πάρκινγκ των ξενοδοχείων στην Βασιλέως Γεωργίου Α’ θα ρυθμιστεί σε συνεννόηση με την παραγωγή), Σταδίου συμβολή με Αμερικής, Βουλής με Ερμού, Απόλλωνος και Νίκης.

Η ταινία «Born to be murdered» είναι ένα κοινωνικό θρίλερ καταδίωξης.
Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ιταλός Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγοί ο Marco Morabito και ο Luca Guadagnino, των επιτυχιών Call me by your name, Suspiria και I am love.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.
Κυνηγημένος από αγνώστους, ένας καθημερινός άνθρωπος θα ζήσει μία απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.

Πρόκειται για μία αγγλόφωνη, Αμερικανοϊταλική συμπαραγωγή, το σενάριο της οποίας έχει γραφτεί εξολοκλήρου για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, την Καλαμπάκα και για κεντρικές περιοχές της Αθήνας. Τα γυρίσματα στην περιφέρεια έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Μετά το γύρισμα της Κυριακής στο Σύνταγμα η παραγωγή θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και την Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες, στο Πεζοδρόμιο της Φιλελλήνων μπροστά από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Πηγή: iefimerida