Αυτές είναι οι ταινίες και οι σειρές που έρχονται τον Μάρτιο στο Netflix

Η ταινία Social Network, το αριστούργημα για το πως φτιάχτηκε το facebook, αλλά και η σειρά Sons of Anarchy που λατρεύτηκε από το κοινό, έρχονται τον Μάρτιο στο Netflix. 

Αυτές είναι οι ταινίες και οι σειρές που έρχονται τον Μάρτιο στο Netflix

Το Netflix ενημέρωσε για τις ταινίες και τις σειρές που προστίθενται στην πλούσια λίστα του τον Μάρτιο.

The Social Network

Το αριστούργημα The Social Network, η ιστορία και το παρασκήνιο για το πως δημιουργήθηκε το facebook, δίνοντας έμφαση στη ζωή, στη φιλοσοφία, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις του ιδρυτή του, Μαρκ Ζούκενμπεργκ, από τα φοιτητικά του χρόνια και μετά. Οι φιλίες, οι έρωτες, οι κόντρες, ο ανταγωνισμός, η ζήλια, το επιχειρηματικό μυαλό, αλλά και ο φθόνος. Μία ταινία που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, μιλώντας στην καρδιά των ανθρώπων για την σχέση τους με την περίφημη κοινωνική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Djanco ο τιμωρός!

Παράλληλα, η ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο, Djanco ο τιμωρός! Αυτό το ιδιαίτερο γουέστερν με πρωταγωνιστές τους Τζέιμι Φοξ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κρίστοφερ Βαλτς. Ένας Γερμανός κυνηγός επικηρυγμένων ελευθερώνει τον σκλάβο Τζάνγκο για να τον βοηθήσει στον επικερδή εντοπισμό των αδελφών Μπριτλς. Μετά την επιτυχία της αποστολής δουλεύουν μαζί ως συνεταίροι και αποφασίζουν να αναζητήσουν τη γυναίκα του Τζάνγκο, η οποία είναι σκλάβα σε μια φυτεία του Νότου.

Κώδικας Da Vinci (The Da Vinci Code)

Ο Ρόμπερτ Λάνγκτον, καθηγητής της συμβολικής, και η κρυπτογράφος Σοφί Νεβέ, προσπαθούν να εξιχνιάσουν το μυστήριο της δολοφονίας του διευθυντή του Λούβρου, ο οποίος πριν πεθάνει άφησε διάφορα κρυπτογραφημένα μηνύματα σχετιζόμενα με τον Ντα Βίντσι, αλλά και με ανατρεπτικές αποκαλύψεις γύρω από την καταγωγή του Χριστιανισμού. Από το μπεστ σέλερ του Νταν Μπράουν. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Χανκς, Οντρέ Τοτού, Ζαν Ρενό, Ίαν ΜακΚέλεν.

Σειρά: Sons of Anarchy

Οι Sons of Anarchy είναι μια λέσχη μοτοσικλετιστών, που διακινούν πυροβόλα όπλα, από μια – ειρωνικά ονομασμένη – πόλη της Καλιφόρνιας, το Charming. Ο Jackson “Jax” Teller (Charlie Hunnam) είναι ο αντιπρόεδρος της λέσχης και γιος του πεθαμένου ιδρυτή του συλλόγου, John. Καθώς αρχίζει η σειρά, ο John είναι νεκρός και η μητέρα του Jax, Gemma (Katey Sagal) είναι παντρεμένη με τον καλύτερο φίλο του John και πρόεδρο των Sons, Clay (Ron Perlman). Ένα μήνυμα από τον John, με τη μορφή ανέκδοτων χειρογράφων, οδηγεί τον Jax στο να αρχίσει να αμφισβητεί την ηγεσία και το μέλλον του συλλόγου. Κάτι που δεν αρέσει καθόλου στη μητέρα του και τον πατριό του. Το Sons of Anarchy μας μαθαίνει με τον σκληρότερο τρόπο ότι είμαστε το άθροισμα όσων κάνουμε και ότι όλοι πληρώνουμε το τίμημά μας. Μία σειρά με εξαιρετική αφήγηση, η οποία λατρεύτηκε από εκατομμύρια θεατές στον κόσμο.