Νέες ταινίες: «Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις;», «Η Σύζυγος»

Δείτε τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 21/2

Νέες ταινίες: «Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις;», «Η Σύζυγος»

Η Μελίσα ΜακΚάρθι πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Μάριελ Χέλερ: «Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις» και η Γκλεν Κλόουζ «λάμπει» στη «Σύζυγο» «16». Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν στις κινηματογραφικές αίθουσες:

Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις;

Δραματική
Διάρκεια: 106'
Σκηνοθεσία: Μάριελ Χέλερ
Παίζουν: Μελίσα ΜακΚάρθι, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Ντόλι Γουελς

Το 1991 η Λι Ίσραελ είναι μια συγγραφέας βιογραφιών που δεν μπορεί να βρει εκδότη για το επόμενο βιβλίο της. Οικονομικά στριμωγμένη, θα ανακαλύψει πως μπορεί να πλαστογραφήσει επιτυχημένα την αλληλογραφία διαφόρων διασημοτήτων, ξεκινώντας έτσι μια προσοδοφόρα δεύτερη «καριέρα».

Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει

Δραματική
Διάρκεια: 119'
Σκηνοθεσία: Μπάρι Τζένκινς
Παίζουν: Ρετζίνα Κινγκ, Κίκι Λέιν, Στίβεν Τζέιμς

Η Τις και ο Φόνι είναι δύο ερωτευμένοι νεαροί Αφροαμερικανοί στο Χάρλεμ της δεκαετίας του ’70. Όταν ο τελευταίος φυλακίζεται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, η έγκυος Τις αγωνίζεται μαζί με την οικογένειά της να αποδείξει την αθωότητά του.

Η Σύζυγος

Δραματική
Διάρκεια: 99'
Σκηνοθεσία: Μπιόρν Ρούνγκε
Παίζουν: Γκλεν Γκλόουζ, Τζόναθαν Πράις, Μαξ Άιρονς, Κρίστιαν Σλέιτερ

Φτάνοντας στη Στοκχόλμη με τον σύζυγό της, στον οποίο θα απονεμηθεί το Νόμπελ λογοτεχνίας, η Τζόαν θυμάται την κοινή ζωή τους, χτισμένη πάνω σε μυστικά και ψέματα.

Σοφία

Κοινωνική
Διάρκεια: 80'
Σκηνοθεσία Μεριέμ Μπενμ'Μπαρέκ-Αλοΐζί
Παίζουν: Μαχά Αλεμί, Σαρά Περλέ, Χαμζά Καφίφ

Η 20χρονη Σοφία γεννάει εκτός γάμου, κάτι που στη σύγχρονη Καζαμπλάνκα τιμωρείται αυστηρά. Έτσι, εκτός από την οργή της οικογένειάς της, η Σοφία πρέπει να αντιμετωπίσει και το νόμο, καθώς έχει προθεσμία 24 ωρών να δηλώσει την ταυτότητα του πατέρα.

Ο Φαροφύλακας

Θρίλερ
Διάρκεια: 101'
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νίχολμ
Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Πίτερ Μάλαν, Κόνορ Σουίντλς

Οι τρεις φαροφύλακες ενός μικρού νησιού 20 χιλιόμετρα μακριά από τις ακτές της Σκοτίας ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες κιβώτιο γεμάτο χρυσό, το οποίο θα τους βάλει σε θανάσιμες περιπέτειες.

Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας

Animation
Διάρκεια: 92'
Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν

Ο Ρεξ, ένα αξιαγάπητο κόργκι, απολαμβάνει τα προνόμια του αγαπημένου σκυλιού της βασίλισσας της Αγγλίας, μέχρι που το σκάει από το παλάτι και καταλήγει αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων.

Ο Σεισμός

Περιπέτεια
Διάρκεια: 106'
Σκηνοθεσία: Τζον Άντρεας Άντερσεν
Παίζουν: Κρίστοφερ Γιόνερ, Άνε Νταλ Τορπ, Κατρίνε Θόρμποργκ Γιόχανσεν

Σοκαρισμένος από τον προ τριετίας καταστροφικό σεισμό και το φονικό τσουνάμι στο φιόρδ του Γκεϊράνγκερ, ο γεωλόγος Κρίστιαν δεν μπορεί να ξεπεράσει ψυχολογικά το συμβάν. Όταν όμως λάβει πληροφορίες από έναν συνάδελφό του για έναν επικείμενο σεισμό στο Όσλο, θα μεταβεί στη νορβηγική πρωτεύουσα για να τις επιβεβαιώσει και να προστατεύσει την οικογένειά του.

Εξόριστος Συγγραφέας

Δραματική
Διάρκεια: 126
Σκηνοθεσία: Αλεξέι Γκέρμαν Τζούνιορ
Παίζουν: Μίλαν Μάριτς, Ελένα Σουτζέσκα, Άρτουρ Μπεστσάστνι

Στο Λένινγκραντ του 1971 ο νεαρός συγγραφέας Σεργκέι Ντοβλάτοφ προσπαθεί να εκφραστεί ελεύθερα, κάτι που τον φέρνει σε αντίθεση με τους ιδεολογικούς περιορισμούς που έχει θέσει το μπρεζνιεφικό καθεστώς, το οποίο του στερεί τη δυνατότητα να βιοποριστεί από τα γραπτά του.