«Yesterday»: Το τρέιλερ της νέας ταινίας παρουσιάζει έναν κόσμο χωρίς τους Beatles (vid)

Πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς τους Beatles, ανακαλύπτοντας τα τραγούδια τους φέτος. Έρχεται το πρωτότυπο φιλμ του Ντάνι Μπόιλ, με τον Τζακ να ζει το όνειρο του, απολαμβάνοντας τη φήμη των μουσικών ασμάτων τους. Απολαύστε το trailer.

«Yesterday»: Το τρέιλερ της νέας ταινίας παρουσιάζει έναν κόσμο χωρίς τους Beatles (vid)

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου τα τραγούδια «Hey Jude», «Eleanor Rigby», «Day Tripper» ή «Yesterday» δεν υπήρξαν ποτέ. Και υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο ο οποίος θυμάται τους Beatles. Αυτή την ιστορία παρουσιάζει η ταινία του Ντάνι Μπόιλ «Yesterday», εμπνευσμένη από το θρυλικό συγκρότημα, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Ο Τζακ (Χιμες Πατέλ) είναι τραγουδιστής-τραγουδοποιός ο οποίος ζει σε μια μικρή πόλη της Αγγλίας και τα όνειρα για μια καριέρα στη μουσική σκηνή, αρχίζουν να εξαφανίζονται, παρά την αφοσίωση και στήριξη της παιδικής του φίλης, Έλι. Όταν θα εμπλακεί σε ατύχημα με λεωφορείο κατά τη διάρκεια ενός μπλακ άουτ, θα ξυπνήσει για να ανακαλύψει ότι οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ και τότε θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα περίεργο πρόβλημα. Ο Τζακ θα προσπαθήσει να συστήσει τα τραγούδια των θρυλικών σκαθαριών στον κόσμο, μέσω διοργάνωσης συναυλιών.

Εκτός από τον Πατέλ, στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Λίλι Τζέιμς, Κέιτ ΜακΚίνον και ο Έντ Σίραν. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου.

Πηγή: huffingtonpost.gr