Τι θα δούμε στο Disney+, το Netflix της Disney

Oι ταινίες της Marvel και της Disney αποχωρούν από το Netflix για το Disney+, το οποίο θα έχει Star Wars και νέες ενδιαφέρουσες σειρές. Δείτε την λίστα.

Τι θα δούμε στο Disney+, το Netflix της Disney

Το Netflix είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στη streaming τηλεόραση αυτή τη στιγμή, και αν υπάρχει μία εταιρεία που να μπορεί να το εκθρονίσει, αυτή είναι μόνο η Disney. Η δική της συνδρομητική πλατφόρμα streaming, το Disney+, θα γίνει διαθέσιμο στις ΗΠΑ στα τέλη του 2019 και λίγο μετά στον υπόλοιπο κόσμο.

Μόνο και μόνο η πλούσια κληρονομιά της Walt Disney Pictures και των εταιρειών που έχει αγοράσει (Marvel, Lucasfilm, Pixar κ.ά) περιλαμβάνει πάνω από 500 ταινίες και 7.000 τηλεοπτικά επεισόδια! Και αυτό χωρίς να υπολογίζουμε την επικείμενη εξαγορά της 20th Century Fox με το τεράστιο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό «οπλοστάσιό» της (και με bonus το National Geographic).

Όσον αφορά το πρωτότυπο περιεχόμενο, ο στόχος για τα πρώτα χρόνια είναι 4 με 5 νέες ταινίες και 5 νέες τηλεοπτικές σειρές ετησίως. Οι παραγγελίες και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, και αυτά είναι τα πρότζεκτ που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής:

* «The Mandalorian». Η εμπνευσμένη από το «Star Wars» σειρά έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και θα ακολουθεί τις περιπέτειες ενός μοναχικού πιστολέρο από τον πλανήτη Μάνταλορ, στην εποχή μετά από την πτώση της Αυτοκρατορίας και πριν από την άνοδο στην εξουσία του Νέου Τάγματος. Οι πρωταγωνιστές δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

Η πρώτη φωτογραφία από το «The Mandalorian»

* Μία ακόμη σειρά «Star Wars», πρίκουελ της ταινίας «Rogue One», με τον Ντιέγκο Λούνα να επιστρέφει στο ρόλο του Κάσιαν Άντορ. Περιγράφεται ως κατασκοπικό θρίλερ γεμάτο με επικίνδυνες αποστολές.

* Η έβδομη σεζόν του «Star Wars: The Clone Wars». Η σειρά κινουμένων σχεδίων (2008-2014) «ανασταίνεται» για μία έβδομη σεζόν, η οποία θα δώσει το τέλος που αρμόζει στην επική ιστορία της.

* Σειρές βασισμένες σε ήρωες της Marvel. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστές τρεις: μία για τον Loki, μία για τη Scarlet Witch και τον Vision και μία για τους Falcon και Winter Soldier. Θα πρωταγωνιστούν οι ίδιοι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους ήρωες και στον κινηματογράφο, δηλαδή οι Τομ Χίντλστον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Πολ Μπέτανι, Άντονι Μακί και Σεμπάστιαν Σταν, αντίστοιχα.

* «High Fidelity». Η αγαπημένη κινηματογραφική ταινία του 2000 με τον Τζον Κιούζακ γίνεται σειρά με το ίδιο θέμα από γυναικεία οπτική. Θα πρωταγωνιστεί η Ζόι Κράβιτζ, κόρη της Λίζα Μπονέ που έπαιζε στην ταινία.

Η Ζόι Κράβιτζ, πρωταγωνίστρια του τηλεοπτικού «High Fidelity»

* «High School Musical: The Musical». Σειρά 10 επεισοδίων βασισμένη στην επιτυχημένη τριλογία ταινιών. Τον πρωταγωνιστή Ρίκι θα υποδυθεί ο νεαρός Τζόσουα Μπάσετ της σειράς «Η Απίθανη Χάρλεϊ».

* Άτιτλη προς το παρόν σειρά βασισμένη στις ταινίες της Pixar «Μπαμπούλας Α.Ε.».

* «Mighty Ducks». Οι τρεις ταινίες των 90s με τίτλο «Οι μικροί πρωταθλητές» γίνονται σειρά από τον αρχικό σεναριογράφο Στίβεν Μπριλ.

* «Ink & Paint». Σειρά ντοκιμαντέρ 7 επεισοδίων βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του 2017, το οποίο αφηγείται την άγνωστη ιστορία των γυναικών που βοήθησαν στο χτίσιμο της αυτοκρατορίας της Disney.

* Οι ταινίες: Γυρίζονται ήδη οι ταινίες «Noelle» με την Άνα Κέντρικ να υποδύεται την κόρη του Άη Βασίλη, «Togo» με τον Γουίλεμ Νταφόε για τα σκυλά στην Αλάσκα που διένυσαν πάνω από χίλια χιλιόμετρα σε πέντε μέρες μεταφέροντας ένα πολύτιμο φάρμακο, καθώς κι ένα live action ριμέικ της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Λαίδη και ο Αλήτης». Έχουν ανακοινωθεί επίσης ριμέικ των παλιότερων επιτυχιών «Αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά», «Ένα μωρό για τρεις», «Ο μπαμπάς της νύφης», «Δίδυμοι μπελάδες», «Το σπαθί του Βασιλιά Αρθούρου», «Δον Κιχώτης», «Πίτερ Παν» κ.ά.

Το Disney+ θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ στα τέλη του 2019 και σταδιακά θα επεκταθεί στον υπόλοιπο κόσμο. Το κόστος συνδρομής για τα διαφορετικά πακέτα του αναμένεται να είναι λίγο χαμηλότερο από το αντίστοιχο του Netflix. Όσοι επιθυμείτε να λάβετε άμεσα ενημέρωση από την Disney σχετικά με το Disney+ μπορείτε να δηλώσετε το email σας στην ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας του.

Πηγή: Reader.gr