Νέες ταινίες: Η Ευνοούμενη, Αποδημητικά Πουλιά, Η Θετική Πλευρά της Ζωής

Δείτε τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα (31/1-6/2) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Νέες ταινίες: Η Ευνοούμενη, Αποδημητικά Πουλιά, Η Θετική Πλευρά της Ζωής

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Η Ευνοούμενη», υποψήφια για 10 όσκαρ καταφθάνει στις ελληνικής κινηματογραφικές αίθουσες και ξεχωρίζει μαζί με τα «Αποδημητικά Πουλιά», αλλά και το remake του γαλλικού «Οι Άθικτοι», «Η Θετική Πλευρά της Ζωής», ξεχωρίζουν από τις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (31/1-6/2).

Η Ευνοούμενη

Δραματική
Διάρκεια: 119'
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Παίζουν: Ολίβια Κόλμαν, Έμα Στόουν, Ρέιτσελ Βάις, Νίκολας Χουλτ

Στις αρχές του 18ου αιώνα η φιλάσθενη Άννα κάθεται στο βρετανικό θρόνο, το κράτος όμως κυβερνά η σύμβουλός της Λαίδη Σάρα. Όταν η καινούρια υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ καταφθάνει στην αυλή, μπαίνει υπό την προστασία της Σάρα και αρχίζει να αναπτύσσει φιλίες με τη βασίλισσα.

Αποδημητικά Πουλιά

Δραματική
Διάρκεια: 125
Σκηνοθεσία: Σίρο Γκέρα, Κριστίνα Γκαγιέγκο
Παίζουν: Χοσέ Ακόστα, Καρμίνα Μαρτίνεζ, Ναταλία Ρέγιες

Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 μια οικογένεια Κολομβιανών ιθαγενών μπλέκεται με το εμπόριο μαριχουάνας, κάτι που θα αλλάξει τη ζωή των μελών της με πολυτελή, αλλά και τραγικό τρόπο.

Σέρλοκ Χολμς & Δρ. Γουάτσον

Κωμωδία
Διάρκεια: 90'
Σηνοθεσία: Ίταν Κοέν
Παίζουν: Γουίλ Φέρελ, Τζον Σ.Ράιλι, Ρεμπέκα Χολ, Ρέιφ Φάινς

Όταν ένα σημείωμα που απειλεί τη βασίλισσα της Αγγλίας φτάνει στα χέρια του Σέρλοκ Χολμς, αυτός και ο βοηθός του δόκτωρ Γουάτσον είναι οι μόνοι που μπορούν να τη σώσουν και να συλλάβουν τον υπεύθυνο και διαβόητο εγκληματία Τζέιμς Μοριάρτι.

Τοσοδούλικα 2: Η Περιπέτεια στην Άκρη του Κόσμου

Animation
Διάρκεια: 92'
Σκηνοθεσία: Ελέν Ζιρό, Τομά Ζαμπό

Όταν μια μικρή πασχαλίτσα, ο Τζούνιορ, παγιδεύεται σε ένα δέμα με προορισμό τη Γουαδελούπη, ο πατέρας του, το μυρμήγκι και η αράχνη ξεκινούν ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι για να τον φέρουν πίσω.

Η Θετική Πλευρά της Ζωής

Κομεντί
Διάρκεια: 126
Σκηνοθεσία: Νιλ Μπέργκερ
Παίζουν: Κέβιν Χαρτ, Μπράιαν Κράνστον, Νικόλ Κίντμαν

Ένας πλούσιος τετραπληγικός προσλαμβάνει για βοηθό-νοσοκόμο του έναν νεαρό μαύρο, ο οποίος θα του αλλάξει την απαισιόδοξη άποψή του για τη ζωή.


Flashback

Περιπέτεια
Διάρκεια: 92'
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Μίλερ
Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Μάθιου Μοντίν, Μίντοου Γουίλιαμς

Ο μοναδικός επιζών μιας ληστείας τραυματίζεται και φυλακίζεται, αλλά έχοντας πάθει αμνησία δεν ξέρει που έκρυψε μισό εκατομμύριο δολάρια. Κι ενώ εφτά χρόνια αργότερα δραπετεύει με τη βοήθεια μιας συμμορίας που έχει τρόπο να τον κάνει να θυμηθεί, ένας αστυνομικός κι ένας παλιός εχθρός του βρίσκονται στα ίχνη του.