Ανακοινώθηκε το cast και ο σκηνοθέτης για το prequel του Game of Thrones

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που θα απασχολήσουν το Westeros. 

Ανακοινώθηκε το cast και ο σκηνοθέτης για το prequel του Game of Thrones

Στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones να βρίσκεται προ των πυλών, τα spin-offs του επιτυχημένoυ show του HBO έχουν ξεκινήσει με τη σειρά τους να αποκαλύπτονται. Πριν κάποιον καιρό, τον Οκτώβριο, είχε διαρρεύσει η συμμετοχή της Naomi Watts στο The Long Night. "Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος. Καλώς ήρθες στο Westeros, Naomi" είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας George R. R. Martin για την επιλογή της πρωταγωνίστριας του King Kong στον ρόλο μίας γυναίκας της υψηλής κοινωνίας που όμως κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό.

Πριν λίγες ώρες τώρα ανακοινώθηκε το full cast και το όνομα του σκηνοθέτη προκαλώντας ντελίριο στους οπαδούς. Το HBO επιβεβαίωσε την παρουσία της διάσημης Αγγλίδας στη σειρά ενώ έδωσε και στη δημοσιότητα τα ονόματα των υπόλοιπων συντελεστών: Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX), Denise Gough (Angels in America), Jamie Campbell Bower (The Twilight Saga), Sheila Atim (Harlots), Ivanno Jeremiah (Humans), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Alex Sharp (How to Talk to Girls at Parties) και Toby Regbo (Reign).

Αυτά θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα απασχολήσουν το Westeros, χωρίς όμως να είναι ακόμα σίγουρο για το ποιος άλλος μπορεί να πάρει ρόλο. Φυσικά με τα ποσοστά θνησιμότητας να καλπάζουν στον κόσμο της φωτιάς και του πάγου κανείς δεν ξέρει αν και τα ονόματα των ηθοποιών που ανακοινώθηκαν θα μακροημερεύσουν.

Όσον αφορά τον σκηνοθέτη τώρα, η S.J. Clarkson έχει επιλεγεί για να σκηνοθετήσει τον πιλότο της νέας σειράς. Στο βιογραφικό της έχει επεισόδια του Succession και της Jessica Jones ενώ αναμένεται να βρεθεί πίσω από την κάμερα του Star Trek 4.

Η πρόσληψή της, καθώς κι ανακοίνωση ενός πολυφυλετικού cast, υπογραμμίζουν την επιδίωξη του δικτύου να εκπροσωπηθούν καλύτερα όλες οι φυλές -κάτι που δεν συνέβη σε τόσο μεγάλο βαθμό στο Game of Thrones, δημιουργώντας έτσι γκρίνιες από μερίδα των θεατών.

Ανακοινώθηκε το cast και ο σκηνοθέτης για το prequel του Game of Thrones
Η Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, Kick-Ass) έχει αναλάβει το σενάριο, μία επιλογή που είναι απόλυτα αρεστή στον George RR. Martin. "Πηγαίνει σε περιοχές που δεν έχω εξερευνήσει σε βάθος στα δικά μου βιβλία. Έχω υπονοήσει πράγματα αλλά δεν τα έχω εξετάσει εξονυχιστικά. Είναι μία τρομερή συγγραφέας, λατρεύω τις δουλειές της" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τώρα για τους οπαδούς που περιμένουν να δουν μία συνέχεια του Game of Thrones, καλό είναι να γνωρίζουν, όπως τόνισε κι ο συγγραφέας, ότι τα πράγματα στο prequel θα είναι πολύ διαφορετικά: "Δεν υπάρχει King's Landing, δεν υπάρχει Σιδερένιος Θρόνος, δεν υπάρχουν Targaryens κι η Valyria κάνει τα πρώτα της βήματα, πολύ πριν κατακτήσει τον κόσμο με τους δράκους της. Ασχολούμαστε με τον κόσμο σε μία διαφορετική εποχή κι ίσως αυτό να είναι το ατού της σειράς" ξεκαθάρισε ο Martin.

ΠΗΓΗ: esquire.com.gr