Πρώτες εικόνες από το ριμέικ του «Aladdin» της Disney

Το 1992 η ταινία καρτούν «Αladdin» της Disney έκανε θραύση παγκοσμίως, έγινε κλασική και το ερχόμενο καλοκαίρι έρχεται το ριμέικ στην ανθρώπινη μορφή του. 

Πρώτες εικόνες από το ριμέικ του «Aladdin» της Disney

To 1992, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έδωσε μια από τις πιο διάσημες (φωνητικές) ερμηνείες σε ταινία κινουμένων σχεδίων, στον «Aladdin» της Disney, ο οποίος έκανε θραύση παγκοσμίως. Πλέον, το έργο χαρακτηρίζεται κλασικό, καθώς μεγαλώνουν μαζί του αρκετές γενιές. Το ερχόμενο καλοκαίρι του 2019 θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το ριμέικ στην ανθρώπινη μορφή του.

Τώρα, ο Γουίλ Σμιθ έρχεται να καλύψει τον ίδιο ρόλο (εκείνον του Τζίνι, φυσικά) στο ριμέικ που ετοιμάζει το στούντιο, στη μακρά σειρά live action διασκευών κλασικών animation ταινιών της που η Disney έχει βαλθεί να φέρει στη μεγάλη οθόνη, με τον Γκάι Ρίτσι να έχει αναλάβει εδώ τα ηνία της σκηνοθεσίας.

Το πρώτο teaser trailer που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγους μήνες δεν αποκάλυπτε πολλά, εκτός από μια μικρή γεύση από τον φανταστικό (ψηφιακό) κόσμο του φιλμ, το οποίο φιλοδοξεί να επαναλάβει την τεράστια επιτυχία της «Πεντάμορφης και του Τέρατος», ενώ μας σύστησε φευγαλέα τον ομότιτλο ρόλο που υποδύεται ο νεαρός Μένα Μασούντ.

ΠΗΓΗ: flix.gr