Η Νικόλ Κίντμαν μιλά στο Variety για την καριέρα της και το νέο «Big Little Lies» με τη Μέριλ Στριπ

Με τρεις πολύ διαφορετικές ταινίες («Destroyer», «Boy Erased», «Aquaman») και τον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο του «Big Little Lies» να ακολουθεί, το Variety αναγορεύει τη Νικόλ Κίντμαν Show Woman of the Year και της αφιερώνει το νέο του τεύχος.

Η Νικόλ Κίντμαν μιλά στο Variety για την καριέρα της και το νέο «Big Little Lies» με τη Μέριλ Στριπ

Ριψοκίνδυνη ηθοποιός και λαμπερή παρουσία των κόκκινων χαλιών, η Νικόλ Κίντμαν έχει ήδη ένα από τα πιο αξιοζήλευτα βιογραφικά και δεν έπαψε ποτέ να εκπλήσσει κινηματογραφικά με μία αναπάντεχη συνεργασία ή ρόλο. Όπως λέει άλλωστε και η ίδια «Αυτό που οι υπόλοιποι το βρίσκουν παράξενο, εγώ όχι».

Τέσσερις φορές υποψήφια για Όσκαρ, και με ένα αγαλαμτίδιο ήδη στην κατοχή της από τις «Ώρες», η Κίντμαν φέτος πρωταγωνιστεί στο «Destroyer» της Κάριν Κουσάμα που το 2015 συζητήθηκε για το εξαιρετικό «The Invitation», στο γκέι δράμα του Τζόελ Έτζερτον «Boy Erased» με τους Λούκας Χέτζες, Ράσελ Κρόου και παράλληλα στο υδρόβιο μπλοκμπάστερ των φετινών γιορτών, το «Aquaman» του Τζέιμς Γουάν! Γι' αυτό το λόγο άλλωστε αποτελεί και το βασικό αφιέρωμα στο Variety που κυκλοφορεί.

Όσο για τον δεύτερο κύκλο «Big Litlle Lies», που αναμένεται στο HBO, και έχει ως βασική προσθήκη στο καστ την Μέριλ Στριπ, στο ρόλο της πεθεράς της Σελέστ Ράιτ, του χαρακτήρα που υποδύεται η Κίντμαν, η ηθοποιός δήλωσε στο Variety: «Τρομοκρατήθηκα. Ερμηνεύεις μπροστά στη μέγιστη. Αγχώνομαι ούτως ή άλλως, αλλά να είσαι απέναντί της και να μην την κάνεις να σκεφτεί "Ποια είναι αυτή η ερασιτέχνης;". Κι επίσης θέλαμε να παραδώσουμε μία σεζόν που να είναι άξια για εκείνη.

Η Ριζ (Γουίδερσπουν) κι εγώ συζητούσαμε πως το θέλουμε τόσο για εκείνη όσο και για τις υπόλοιπες γυναίκες. Έχουν πολύ πιο δυνατούς ρόλους στη δεύτερη σεζόν». Όσο για το ερώτημα αν το σκέφτεται για τρίτη σεζόν, η Κίντμαν απαντά «Θα είναι δύσκολο να κλείσεις όλη την ομάδα ξανά μαζί. Αλλά θα το θέλαμε πολύ».

ΠΗΓΗ: cinemagazine.gr