«Η Κατάρα της Βίκυς»: Υπόσχεται να κερδίσει το κοινό! (pics)

Ρομαντισμός, χιούμορ και δραματική πλοκή σε μια ανεξάρτητη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή 

«Η Κατάρα της Βίκυς»: Υπόσχεται να κερδίσει το κοινό! (pics)

Οι κινηματογραφικές αίθουσες προετοιμάζονται να υποδεχτούν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες μικρού μήκους ”Η Κατάρα της Βίκυς". Σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαζαχαρίου και σενάριο Γιάννη Αντωνάτου, η ταινία υπόσχεται στο κοινό μια βαθιά συναισθηματική εμπειρία γεμάτη ρομαντισμό, χιούμορ και δράμα.

"Η Κατάρα της Βίκυς" ξεκινά με τον νεαρό Βίκτωρα, τον οποίο ερμηνεύει με μαεστρία ο Ανδρέας Καλατζόπουλος, να βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη κατάσταση μετά από ένα αποτυχημένο ραντεβού. Ο Βίκτωρας έρχεται αντιμέτωπος με την κατάρα της Βίκυς, τι είναι "Η Κατάρα της Βίκυς"; "Η Κατάρα της Βίκυς" θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του και θα τον οδηγήσει σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοανακάλυψης.

Σε αυτό το ταξίδι, ο Βίκτωρας συνοδεύεται από τον κολλητό του φίλο, τον Βαγγέλη, που υποδύεται ο Νίκος Μυλωνόπουλος, καθώς και από μια μυστηριώδη μορφή, προσθέτοντας στοιχεία ανατροπής και διασκέδασης στην υπόθεση. Ο ρόλος της Άννας, που ερμηνεύει η Δήμητρα Σταυροπούλου, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ της ιστορίας, προσφέροντας βάθος και πολυπλοκότητα στην αφήγηση.

Η ταινία συνδυάζει τον ρομαντισμό, στοιχεία χιούμορ και δράματος, στοχεύοντας να κατακτήσει το κοινό και να αφήσει το δικό της στίγμα στο ελληνικό κινηματογραφικό τοπίο.

Η σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαζαχαρίου αναδεικνύει την ατμόσφαιρα και το συναίσθημα της ταινίας μέσα από μια μοναδική προσέγγιση. Ο σκηνοθέτης με την δική του χαρακτηριστική ταυτότητα χρησιμοποιεί εικόνα και ήχο για να εστιάσει στις συναισθηματικές λεπτομέρειες των χαρακτήρων. Από τα μονοπλάνα, τα όμορφα κάδρα μέχρι τις μουσικές και μονταζιακές επιλογές του προσεγγίζει την ιστορία υπό το δικό του πρίσμα και δίνει ζωή στην πλοκή και στους χαρακτήρες.

Τη διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφουν ο Τάκης Λιώνης και ο Μουσταφά Γεχιά όπου δίνουν σάρκα και οστά στο όραμα του σκηνοθέτη.

Στόχος της παραγωγής είναι να ταξιδέψει τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά το κοινό της, με προορισμό τα ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ. Η "Κατάρα της Βίκυς" είναι έτοιμη να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στον κόσμο του κινηματογράφου, προβάλλοντας την ελληνική κινηματογραφική δημιουργία σε ένα ευρύτερο κοινό!