Πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «Τα Σάβανα»

Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της λίγες μέρες πριν στο Φεστιβάλ των Καννών με πρωταγωνιστές τους Βενσάν Κασέλ και Νταϊάν Κρούγκερ.  

Πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ «Τα Σάβανα»

Η μεγάλη επιστροφή του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ στο σινεμά, μετά από οχτώ χρόνια, με τη νέα του ταινία «Εγκλήματα του Μέλλοντος» μπορεί να μην στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα όπου και γυρίστηκε, αλλά ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε αλλά οχτώ χρόνια για την επόμενή του ταινία.

Η νέα του ταινία με τίτλο «The Shrouds», ίσως η πιο προσωπική του ταινία σύμφωνα με την Νταϊάν Κρουγκερ η οποία πρωταγωνιστεί σε αυτή, έκανε πρεμιέρα λίγες μέρες πριν στο Φεστιβάλ των Καννών - αποσπώντας μέτριες προς κακές κριτικές.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Βενσάν Κασέλ στον ρόλο του Καρς, ενός επιχειρηματία ο οποίος απαρηγόρητος από τον θάνατο της συζύγου του, εφευρίσκει το GraveTech, μια επαναστατική και αμφιλεγόμενη τεχνολογία που επιτρέπει στους ζωντανούς να παρακολουθούν τους αγαπημένους τους στον άλλο κόσμο. Μια νύχτα, πολλοί τάφοι, συμπεριλαμβανομένου και της συζύγου του Καρς, βεβηλώνονται. Ο Καρς ξεκινά μια αποστολή για να εντοπίσει τους δράστες.

Μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Γκάι Πιρς, Ελίζαμπεθ Σόντερς, Τζένιφερ Ντέιλ, Ερικ Γουίνθαλ και Στιβ Σουίτζμαν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες.