Πρώτο τρέιλερ του νέου θρίλερ «Longlegs»

Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Νίκολας Κέιτζ και Μάικα Μονρό έρχεται στις αίθουσες τον Ιούλιο.  

Πρώτο τρέιλερ του νέου θρίλερ «Longlegs»

Ο Νίκολας Κέιτζ επιστρέφει για να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία με τίτλο «Longlegs», ένα θρίλερ το οποίο φαίνεται πως θα είναι μια ακόμα επιτυχία για εκείνον να προσθέσει στο πλούσιο βιογραφικό του.

Η ταινία, η οποία από το πρώτο τρέιλερ μοιάζει να συνδυάζει τα πιο δυνατά σημεία του «True Detective» και της «Σιωπής των Αμνών», εξελίσσεται το 1974 και επικεντρώνεται στην Λι Χάρκερ, μια νέα πράκτορα του FBI, η οποία έχει ανατεθεί σε μια ανεξιχνίαστη υπόθεση ενός κατά συρροή δολοφόνου. Καθώς η έρευνα γίνεται πιο περίπλοκη με τα απόκρυφα στοιχεία που αποκαλύπτονται, η Χάρκερ συνειδητοποιεί έναν προσωπικό δεσμό με τον δολοφόνο και πρέπει να ενεργήσει γρήγορα για να αποτρέψει έναν άλλο οικογενειακό φόνο.

Στην ταινία με τον Κέιτζ πρωταγωνιστεί και η Μάικα Μονρό (του «It Follows») στον ρόλο της Χάρκερ μαζί με τους Αλίσια Γουίτ και Μπλέικ Αντεργουντ, ενώ το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Οζ Πέρκινς, ο γιος του Αντονι Πέρκινς.

Μια σημείωση μόνο – το τρέιλερ που ακολουθεί περιέχει ένα σημαντικό σπόιλερ από την ταινία αλλά αυτό ίσως σημαίνει πως η πλοκή της ταινίας θα εξελίσσεται γύρω από αυτή την αποκάλυψη. Το «Longlegs» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 11 Ιουλίου από την The Film Group.