Νέο τρέιλερ του «Deadpool and Wolverine»

Ο καιρός γαρ εγγύς για την επιστροφή του Μεσσία Deadpool και την αναγέννηση του MCU.  

Νέο τρέιλερ του «Deadpool and Wolverine»

Εδώ και καιρό ακούγεται πως η τρίτη περιπέτεια του πιο R-rated υπερήρωα της Marvel, στην πρώτη του κινηματογραφική έξοδο με την υποστήριξη της Disney, θα είναι γεμάτη από cameos τα οποία θα εκτείνονται σε όλη την περίοδο συνεργασίας της 20th Century με τη Marvel.

Ετσι, μετά από σχεδόν έξι χρόνια, το τέλος των ταινιών «X-Men» της Fox και μια εξαγορά από την Disney, ο Deadpool επιστρέφει επιτέλους — και έφτασε στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Και το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας «Deadpool and Wolverine» μας προετοιμάζει για τη δευτέρη παρουσία τόσο του Deadpool όσο και για την αναγέννηση (;) της Marvel.

Στην ταινία, πέρα από τον Ράιαν Ρέινολντς, θα δούμε και τους Χιού Τζάκμαν, Εμα Κόριν, Μάθιου Μακφάντιεν, Μορίνα Μπάκαριμ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Μπράιανα Χίλντεμπραντ, Σιλόι Κουτσούνα, Καράν Σόνι, Λέσλι Ούγκαμς, Στέφαν Καπίτσικ και Ρομπ Ντελάνεϊ.

Ο Σον Λέβι, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Ρείνολντς στο «Free Guy» και στο «Adam Project» του Netflix, στο οποίο έπαιξε και η Τζένιφερ Γκάρνερ, έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ οι Ρετ Ριζ και Πολ Γουέρνικ, οι οποίοι έχουν δουλέψει και δυο προηγούμενα «Deadpool», υπογράφουν το σενάριο της.

Το «Deadpool 3», το οποίο αναμένεται πως θα είναι η πρώτη R-rated ταινία του MCU και της Disney, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου 2024.