«The Running Man»: Μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη!

Ο Έντγκαρ Ράιτ θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ «The Running Man»

«The Running Man»: Μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη!

Πίσω στο 1982 ο Στίβεν Κινγκ είχε γράψει το μυθιστόρημα «The Running Man» κάτω από το ψευδώνυμο Ρίτσαρντ Μπράχμαν το οποίο πέντε χρόνια αργότερα, το 1987, μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία του Πολ Μάικλ Γκλέιζερ και με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Τώρα το βιβλίο ετοιμάζεται να μεταφερθεί για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα σε σκηνοθεσία του Εντγκαρ Ράιτ και με πρωταγωνιστή τον Γκλεν Πάουελ. Τα νέα αυτά έγιναν γνωστά στο CinemaCon με την Paramount να αναλαμβάνει την παραγωγή της, μαζί με τον Ράιτ και τους Νίνα Παρκ και Σάιμον Κίνγκμπεργκ.

Η ταινία του Γκλέιζερ, αν και είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα κάποιο fan base, είχε χαμηλώσει αρκετά τους τόνους και την ατμόσφαιρα του πιο σκοτεινού και με πιο σοβαρά θέματα βιβλίο του Μπράχμαν. Για όσους δεν γνωρίζουν το βιβλίο διαδραματίζεται σε μια μελλοντική δυστοπική Αμερική όπου ο Μπεν Ρίτσαρντς συμμετέχει σε ένα βίαιο ριάλιτι για να συγκεντρώσει χρηματικά έπαθλα που θα μπορούσαν να σώσουν την άρρωστη κόρη του. Η υπόθεση της εκπομπής; Ο Ρίτσαρντς πρέπει να επιβιώσει ενάντια σε μια αγέλη εκπαιδευμένων δολοφόνων που όλοι στέλνονται να τον κυνηγήσουν πριν τελειώσει το χρονικό όριο.

Η ταινία και το βιβλίο τελειώνουν με (spoilers) με ένα αεροπλάνο να πέφτει σε έναν ουρανοξύστη, μια κορύφωση αρκετά παρόμοια με τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, κάτι που θα μπορούσε να αναγκάσει τον Ράιτ να αναθεωρήσει το τέλος. Πάντως ανυπομονούμε να δούμε πως θα προσεγγίσει ο Ράιτ το βιβλίο, ειδικά μετά την αρκετά συμπαθή πρώτη προσπάθεια για θρίλερ με το «Συνέβη στο Σόχο» το 2021.

Πηγή: flix.gr