Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία για τους Bee Gees

Και η Paramount αναλαμβάνει την παραγωγή μαζί με την Amblin Entertainment του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία για τους Bee Gees

Πάρα τα 86 του χρόνια ο Ρίντλεϊ Σκοτ δεν σταματά να ασχολείται με νέες ταινίες. Πρόσφατα είδαμε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον «Ναπολέοντα» του ενώ φέτος τον Νοέμβριο αναμένεται να δούμε και το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Μονομάχου», με τον Σκοτ να φαίνεται να σταματά μόνο εκεί.

Σύμφωνα με το Deadline ο Σκοτ βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να σκηνοθετήσει μια ακόμα βιογραφική ταινία, αυτή την φορά για τους Bee Gees. Το στούντιο της Paramount έχει αναλάβει την παραγωγή μαζί με την Amblin Entertainment του Στίβεν Σπίλμπεργκ, με τον Τζον Λόγκαν, τον σεναριογράφο του «Μονομάχου» και του «Alien: Covenant», να γράφει το σενάριο της ταινίας.

Ο Μπάρι Γκιμπ ο μοναδικός από τους αδελφους Γκιμπ που συγκροτούσαν ένα από τα πιο διάσημα μουσικά σχήματα της δεκαετίας του ΄70, που βρίσκεται εν ζωή θα αναλάβει ρόλο executive producer στην ταινία, δίνοντας έτσι ένα ακόμη δείγμα της ευλογίας του προς το project.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που μια βιογραφική ταινία για τους Bee Gees βρίσκονταν στα σκαριά. Πριν τρία χρόνια το στούντιο της Paramount είχε δώσει και πάλι το πράσινο φως για μια ταινία, με σκηνοθέτη όμως τότε τον Κένεθ Μπράνα και σε σενάριο του Μπεν Ελτον, ενός σεναριογράφου με τον οποίο ο Μπράνα έχει συνεργαστεί ξανά, κάτι που τελικά δεν ευδοκίμησε.